Čerstvé produkty za nízké cenyAlbert logo HM

Zákazníci nově otevřeného hypermarketu Albert v Kladně se mohou těšit na bohatou nabídku čerstvého ovoce a zeleniny nejen od lokálních farmářů, ale také na exotické plody. Sortiment ovoce a zeleniny bude ode dne otevření až do úterý 24. března k dostání s 50% slevou. Od následujícího dne ho pak zákazníci pořídí levněji o 30 % a to až do 28. dubna. Oddělení pečiva nabídne čerstvé pekařské výrobky, které zaměstnanci pečou přímo na ploše prodejny několikrát denně. Ty jsou ještě doplněny o oblíbené pekařské produkty z regionálního pekařství Kompek.

Obchodní řetězec Albert dlouhodobě spolupracuje s regionálními dodavateli a farmáři. Proto také spustil sběratelskou kampaň s názvem „U nás na farmě“, která na prodejnách poběží do 31. března. Zábavnou formou představuje, jak to chodí na farmě a jakým způsobem se dostávají produkty od farmářů až na pulty obchodů. Záštitu nad kampaní převzalo Ministerstvo zemědělství České republiky.

Zákazníci také jistě uvítají komfort při nákupu a nízké ceny, které jim nyní díky prodejní koncepci a efektivnímu rozmístění sortimentu může nový hypermarket Albert nabídnout. „Nová koncepce prodejen nám pomáhá šetřit náklady, které potom můžeme zpětně investovat do zlepšování služeb. Věříme, že všichni příchozí uvítají jak širokou nabídku zboží za nízké ceny, tak i přehledné uspořádání prodejny,“ říká Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert.

Ohled na životní prostředí a podpora Nadačního fondu Albert

Samotná prodejna byla navržena a postavena s ohledem na životní prostředí a maximální úsporu energie. „V prodejně jsou instalována moderní uzavíratelná chladicí a mrazicí zařízení, která díky dveřnímu systému výrazně šetří spotřebu elektrické energie. I touto cestou se snažíme přispívat k ochraně životního prostředí,“ dodává Michal Pavelka.

Na prodejní ploše je umístěn automat na kávu a čaj v kelímku. Zakoupením nápoje zákazníci podpoří dobrou věc. Výtěžek z prodeje totiž půjde na konto Nadačního fondu Albert, který peníze využije na podporu regionálních aktivit v neziskovém sektoru.

„Velmi si ceníme nabídky Nadačního fondu Albert na spolupráci v rámci programu Kávomaty pomáhají. Finanční prostředky, které se podaří získat prostřednictvím kávomatu v hypermarketu Albert v Kladně, využijeme na psychologickou a terapeutickou podporu dětí umístěných v našem dětském domově. Finance nám umožní zajistit pravidelnou individuální psychologickou a speciálně pedagogickou pomoc dětem s poruchami chování, které vyšly z nepodnětného rodinného prostředí, “ říká Mgr. Jiří Beránek, ředitel Dětského domova Unhošť.

Slavnostní otevření prodejny

Pro zákazníky, kteří přijdou nakoupit do nového hypermarketu Albert hned první otevírací den, je připravena řada speciálních akcí. Při nákupu nad 400 Kč obdrží každý nakupující jednu z oblíbených kuchařek Albert jako dárek. Pro snadnější orientaci v novém prostředí budou k dispozici hostesky, které zákazníkům pomohou s balením nákupu do tašek a dětem rozdají balonky. Až do úterý mohou zákazníci ochutnávat vybrané produkty ze sortimentu ovoce, zeleniny, pečiva, sýrů a vlastních značek Albert.

Hypermarket Albert v nákupním středisku Central Kladno bude otevřený každý den od 7 do 22 hodin.