Pohodlný nákup za nízké ceny

Zákazníci jistě uvítají rozšířený sortiment zboží, nízké ceny a větší pohodlí při nákupu, který jim břeclavský hypermarket nyní díky modernizaci poskytne. Lákavá je zejména nabídka čerstvého pečiva z vlastní pekárny, ale také od regionálních dodavatelů, které je po celý den pravidelně doplňováno. Zákazníci se mohou těšit i na široký výběr čerstvého ovoce a zeleniny, který bude navíc po celý týden od otevření k dostání s 50% slevou. Vybrané druhy ovoce a zeleniny budou moci zákazníci zakoupit za polovinu ceny ještě během dalších tří týdnů.

„Porce pro 1“ a zboží od regionálních dodavatelů

Břeclavský Albert nabízí rovněž balení masa „Porce pro 1“ vlastní značky Řeznický pult. Tato novinka potěší zejména zákazníky, kteří žijí v domácnosti sami, nebo také členy rodiny, kteří mají chuť na jiné maso než ostatní.

„Našim cílem je, aby se u nás zákazníci cítili při nákupu příjemně. Díky rekonstrukci prodejny můžeme nabídnout nejen pohodlný nákup za nízké ceny, ale i rozšířit poskytované služby,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „Doufám, že naši zákazníci uvítají širokou nabídku čerstvého zboží. Nově jsme na prodejnu umístili také obsluhovaný pult s masem i pult s grilovanými specialitami,“ doplňuje Michal Pavelka.

Za nákup nad 300 Kč kuchařka Spolu u stolu

V den slavnostního otevření jsou pro zákazníky také přichystány speciální akce. Při nákupu nad 300 Kč obdrží nakupující v den otevření břeclavské prodejny ke svému nákupu kuchařku Spolu u stolu. Pro snadnější orientaci v novém prostředí budou k dispozici hostesky, které rovněž rády pomohou s balením nákupu do tašek a které budou dětem rozdávat balonky. Až do soboty 31. května budou moci zákazníci ochutnat produkty vlastních značek Řeznický pult a BASIC. V sobotu se mohou děti v rámci dětského dne také těšit na klauna, cukrovou vatu a balonky zdarma.

Podpora Nadačního fondu Albert přímo na prodejně

V prostorách prodejny je nově umístěn i automat na kávu a čaj v kelímku. Zakoupením nápoje podpoří zákazníci dobrou věc. Výtěžek z prodeje v břeclavské prodejně půjde na konto Nadačního fondu Albert a peníze budou věnovány dětskému domovu v Mikulově.

„Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s Nadačním fondem Albert v rámci programu Kávomaty pomáhají. Finanční prostředky, které se podaří získat prostřednictvím kávomatu v hypermarketu Albert v Břeclavi využijeme především na zajištění volnočasových aktivit pro děti a mládež v domově. Konkrétně bychom chtěli zakoupit keramickou pec, aby mohly děti dál rozvíjet své dovednosti, fantazii i jemnou motoriku“ říká Mgr. et Mgr. Lada Válková, ředitelka dětského domova Mikulov.

Na vlně Jamieho Olivera

Až do 29. července je možné za nákupy v prodejnách Albert získat slevu na designové nádobí z exkluzivní kolekce Waves Jamieho Olivera. Za každých utracených 200 Kč získají zákazníci jeden bod a již za čtyři body mají možnost uplatit slevu na nádobí. Body je potřeba nalepit na speciální sběratelskou kartičku. Zákazníci, kteří mají na kartičce nalepených 20 bodů, získávají slevu na sadu talířů Waves. Další informace a úplná pravidla sběratelské kampaně jsou k dispozici na www.albert.cz.

Ohled na životní prostředí

Všechny nově vzniklé či remodelované prodejny Albert jsou koncipovány tak, aby v maximální možné míře šetřily životní prostředí. Také v hypermarketu Albert v Břeclavi jsou použity moderní technologie využívané pro osvětlení, vytápění a provoz prodejny umožňující výrazné úspory ve spotřebě elektrické energie ve srovnání s dříve otevřenými prodejnami, a to až o 25 %. Chladicí a mrazící skříně jsou uzavřeny skleněnými dveřmi, které nejen šetří energii, ale také pomáhají udržovat prvotřídní kvalitu vystaveného zboží.

Hypermarket bude stejně jako před rekonstrukcí otevřen každý den od 7 do 22 hodin. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz nebo sledovat novinky na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.