disney

Za nákupy oblíbené pohádky na DVD

Na všechny zákazníky prodejen Albert a INTERSPAR čeká v předvánočním čase kouzelná atmosféra spolu s kolekcí osmi DVD pohádek Disney. Za každých 200 Kč nákupu nebo nákup partnerského produkty obdrží zákazníci jeden bod. Výměnou za sedm nasbíraných bodů si vyberou jedno DVD ze Zlaté edice příběhů Disney. Body ve speciální vánoční kampani bude možné sbírat až do 16. prosince letošního roku. Nabídka již teď obsahuje oblíbené animované pohádky, jako jsou Příšerky s. r. o., Ratatouille, Zvonilka: Tajemství křídel, Toy Story 3, Auta 2, Dinosaurus nebo Na Vlásku. V polovině listopadu čeká na zákazníky překvapení v podobě rozšíření této nabídky o osmé, exkluzivní DVD Letadla 2, které získají pouze v prodejnách Albert a INTERSPAR od 19. listopadu 2014 výměnou za 10 bodů.

Věříme, že v období předvánočního shonu se naše kampaň stane velkým pomocníkem pro rodiče i ostatní zákazníky, kteří mohou tato DVD využít jako vánoční dárek pro své blízké. Pro děti jsme navíc vytvořili speciální mikrostránku, kde si užijí nejen spoustu zábavy, ale také zasoutěží o sbírku všech osmi pohádek,“ říká Zlata Ulrichová, marketingová ředitelka obchodního řetězce Albert.

Disney na prodejnách i online

Kampaň doplní komunikace napříč on-line i off-line kanály. V prodejnách budou na novou sběratelskou kampaň upozorňovat bannery a in-store rádio. Kompletní sada DVD bude vystavena na prodejnách, aby si ji zákazníci mohli lépe prohlédnout. Užitečné informace o kampani a jednotlivých pohádkách najdou zákazníci v reklamních letácích, v magazínu Albert v kuchyni a také na webových stránkách www.albert.cz/disney. Ty budou laděny do vánočního stylu a představí dětem jednotlivé Disney pohádky prostřednictvím ukázkových videí, nabídnou spoustu her a návodů na zábavné tvoření a recepty. Zároveň zde proběhne soutěž o Zlatou edici DVD se všemi osmi pohádkovými Disney příběhy.

Více informací o probíhající kampani jsou k dispozici také na webových stránkách www.albert.cz a facebookovém profilu Albert Česká republika facebook.com/albertceskarepublika.