Příjemná atmosféra a nákupy v regionálním duchu

Příjemnou nákupní atmosféru umocní již otevřený vstup na prodejní plochu prodejny bez turniketů, přehledná a logická návaznost zboží, moderní design, jasná komunikace a také „greeter“, který se proaktivně podílí na plynulém provozu prodejny. Cílem rekonstrukce je vytvořit ještě lepší místo k nákupu a to prostřednictvím přírodních materiálů a barev, ale i nového osvětlení, širokého výběru produktů za dobré ceny, které se Albert snaží dlouhodobě snižovat. Pohodlné nakupování zajistí i košíky na kolečkách, expresní pokladny pro rychlé odbavení a  wi-fi připojení zdarma.

Obchodní řetězec Albert intenzivně spolupracuje s regionálními dodavateli. Jejich produkty se vyznačují vysokou kvalitou, čerstvostí a tradičními recepturami. V době horkých letních dnů se mohou zákazníci například osvěžit nanuky od českého dodavatele Pinko z Benešova u Prahy. „S obchodním řetězcem Albert spolupracujeme již několik let. Těší nás, že podporuje regionální producenty a pomáhá zachovat tradici českých kvalitních potravin a výrobků,“ říká obchodní ředitel Adolf Adam ze společnosti Pinko.

Další potraviny z regionů najdou zákazníci především v úseku čerstvých potravin, ovoce a zeleniny, masa a masných výrobků, mléčných produktů nebo pečiva.

Albert si stojí za kvalitou svých produktů, a proto nově nabízí 100% garancí kvality. „Stejně jako naši zákazníci i my trváme na kvalitě produktů, které jsou v naší nabídce. Proto nabízíme možnost vrácení peněz v případě, že se zbožím nebudou spokojeni,“ říká Dagmar Krausová, tisková mluvčí obchodního řetězce Albert.

Albert klade stále větší důraz na kvalitu produktů

V den slavnostního otevření čekají na zákazníky speciální akce, jako například dárek v podobě oblíbené kuchařky Albert za nákup nad 300 Kč, ochutnávky bio pomazánek vlastních značek Albert Veggie nebo 30% sleva na veškerý sortiment ovoce a zeleniny, která potrvá až do 18. srpna.

Supermarket Albert v ulici Na Můstku bude otevřen každý den od 6 do 23 hodin. Více informací o 100% garanci kvality, spolupráci s regionálními dodavateli a další novinky z prodejen najdete na webových stránkách www.albert.cz.

Více informací získáte také na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.