Pohodlný nákup a široký sortiment

Kromě nové vizuální podoby představí supermarket Albert v Třebíči řadu novinek, jako je změna uspořádání vybraných úseků prodejny nebo obměna sortimentu. Zákazníci jistě potěší dostupnost oblíbených výrobků od regionálních dodavatelů, například z Pekařství MALENA nebo od Radima Ježka. Zároveň jsou pro ně nově připraveny řady produktů vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent, Albert Bio a maso a masné výrobky z řady Řeznický pult. Nadále bude také k dispozici široká nabídka čerstvého ovoce a zeleniny, které bude navíc od otevření k dostání se slevou 30 %.

„Všichni naši zaměstnanci se snaží o plynulý přechod prodejny ze značky SPAR pod značku Albert, aby byli zákazníci při svých nákupech i nadále spokojení. Věřím, že uvítají rozšířený sortiment produktů v nově uspořádaném prostoru třebíčského supermarketu,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert.

Supermarket Albert v Třebíči bude otevřen každý den od 7 do 20 hodin. Zákazníci zde navíc stále mohou uplatnit papírové poukazy na nákup v prodejnách SPAR, a to do konce jejich platnosti. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány

do poštovních schránek. Každý se také může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Slavnostní otevření prodejny

V den slavnostního otevření prodejny budou zákazníkům k dispozici hostesky, které  pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Při nákupu nad 300 Kč navíc obdrží každý nakupující oblíbenou kuchařku Spolu u stolu jako dárek. Všichni příchozí budou moci rovněž ochutnat výrobky vlastní značky Albert Quality a BASIC. Pro zákazníky budou také připraveny ochutnávky produktů z oddělení pečiva, masa, ovoce a zeleniny.

Šmoulové jsou zpátky

Šmoulové se vrátili do Alberta v ještě lepší formě než kdy dříve. Kromě spousty zábavy při sbírání postaviček nebo hraní her s sebou také přinesli tipy na zdravou a chutnou svačinku. Vyšmoulená kampaň probíhá i v prodejně Albert v Třebíči, a to až do 7. října. Více informací o kampani je k dispozici na webových stránkách www.albert.cz/smoulove.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.