Široký sortiment za výhodné ceny

Supermarket Albert v Teplicích představí zákazníkům spoustu novinek, jako je změna uspořádání vybraných úseků prodejny nebo rozšíření sortimentu. Zákazníci jistě ocení dostupnost svých oblíbených výrobků od regionálního pekaře P E C U D nebo rozšířenou nabídku čerstvého ovoce a zeleniny, které budou od otevření k dostání se slevou 30 %. Vyzkoušet mohou i výrobky vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent, Albert Bio nebo maso a masné výrobky z řady Řeznický pult.

„Je pro nás důležité, aby se naši zákazníci cítili při nákupu pohodlně. Proto se všichni naši zaměstnanci snaží o plynulý přechod prodejny ze značky SPAR pod značku Albert,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „Věřím, že naši zákazníci budou při svých nákupech i nadále spokojeni a že uvítají různorodý sortiment čerstvých produktů a atraktivní nabídku výrobků vlastních značek,“ dodává Michal Pavelka.

Supermarket Albert v Teplicích bude otevřen každý den od 7 do 21 hodin. Zákazníci zde stále mohou uplatit papírové poukazy na nákup v prodejnách SPAR, a to do konce jejich platnosti. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se také může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Slavnostní otevření prodejny

V den otevření budou zákazníkům k dispozici hostesky, které ochotně pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Při nákupu nad 300 Kč navíc obdrží každý nakupující oblíbenou kuchařku Spolu u stolu. Všichni příchozí budou moci rovněž ochutnat výrobky vlastní značky Albert Quality a BASIC, produkty z oddělení pečiva, ovoce a zeleniny.

Šmoulové jsou zpátky

Šmoulové se vrátili do Alberta v ještě lepší formě než kdy dřív. Přináší s sebou spousty zábavy při sbírání postaviček nebo hraní her a zároveň také tipy na zdravou a chutnou svačinku, které jsou k dispozici na stránkách www.albert.cz/smoulove. Vyšmoulená kampaň probíhá i v prodejně Albert v Teplicích, a to až do 7. října.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.