Široký sortiment za výhodné ceny

Supermarket Albert v Opavě představí zákazníkům kromě své nové tváře také řadu novinek. Došlo ke změně v uspořádání vybraných úseků prodejny nebo k rozšíření sortimentu. I nadále je k dispozici široká nabídka čerstvého ovoce a zeleniny, které bude navíc od otevření k dostání se slevou 30 %. Zároveň jsou pro ně připraveny řady produktů vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent, Albert Bio a maso a masné výrobky z řady Řeznický pult.

„Věřím, že zákazníci budou při svých nákupech i nadále spokojeni a že uvítají různorodý sortiment čerstvých produktů a atraktivní nabídku výrobků vlastních značek Albert,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „Všichni naši zaměstnanci se snaží o plynulý přechod prodejny pod značku Albert, protože spokojenost našich zákazníků je pro nás vždy na prvním místě,“ doplňuje Michal Pavelka.

Supermarket Albert v Opavě bude i nadále otevřen každý den od 7 do 21 hodin. Zákazníci zde navíc stále mohou uplatit papírové poukazy na nákup v prodejnách SPAR, a to do konce jejich platnosti. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se také může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Slavnostní otevření prodejny

V den otevření získá každý při nákupu nad 300 Kč oblíbenou kuchařku Spolu u stolu. Všichni příchozí budou moci rovněž ochutnat výrobky vlastní značky Albert Quality a BASIC, produkty z oddělení pečiva, masa, ovoce a zeleniny. Zákazníkům budou navíc k dispozici hostesky, které ochotně pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně.

Šmoulové jsou zpátky

Šmoulové se vrátili do Alberta v ještě lepší formě než kdy dřív. Kromě spousty zábavy při sbírání postaviček nebo hraní her s sebou také přinesli tipy na zdravou a chutnou svačinku. Vyšmoulené recepty jsou k dispozici na stránkách www.albert.cz/smoulove. Kampaň probíhá i v prodejně Albert v Opavě, a to až do 7. října.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.