Široký sortiment za nízké ceny

Supermarket Albert v České Lípě přináší zákazníkům kromě své nové tváře také řadu novinek, například rozšíření prodejní plochy v oddělení pečiva a ovoce a zeleniny.  Zákazníci jistě ocení dostupnost svých oblíbených výrobků z Jizerských pekáren a sortiment čerstvého ovoce a zeleniny s 30% slevou. Současně je pro ně připravena široká nabídka produktů vlastních značek BASIC, Albert Quality, Albert Excellent, Albert Bio a maso a masné výrobky z řady Řeznický pult.

„Pohodlí a spokojenost zákazníků je pro nás vždy na prvním místě. Proto se všichni naši zaměstnanci snaží o plynulý přechod prodejny ze značky SPAR na značku Albert,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. O výhodném nákupu se zákazníci mohou přesvědčit díky srovnání totožného obsahu nákupních košíků prodejen SPAR a Albert,“ dodává Michal Pavelka.

Supermarket Albert v České Lípě v ulici Bardějovská bude otevřen každý den od 7:00 do 20:00 hodin. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. K jejich odběru se může přihlásit každý na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí. Zákazníci zde navíc stále mohou využít papírové poukazy na nákup v prodejnách SPAR, a to do konce jejich platnosti.

Slavnostní otevření prodejny

V den otevření budou zákazníkům k dispozici hostesky, které pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Při nákupu nad 300 Kč navíc obdrží každý nakupující oblíbenou kuchařku Spolu u stolu. Všichni příchozí budou moci rovněž ochutnat výrobky vlastní značky Albert Quality a BASIC, produkty z oddělení pečiva, masa, ovoce a zeleniny.

Šmoulové jsou zpátky

Šmoulové se vrátili do Alberta v ještě lepší formě než kdy dřív. Jsou plní síly a energie. Kromě spousty zábavy při sbírání postaviček nebo hraní her s sebou také přinesli tipy na zdravou a chutnou svačinku. Vyšmoulená kampaň probíhá i v prodejně Albert v České Lípě, a to až do 7. října.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.