Pohodlný nákup a nízké ceny

V rámci rekonstrukce byl kladen velký důraz na životní prostředí a efektivní rozmístění celého sortimentu v prostorách prodejny. Kromě toho, že prodejna dostala novou barevnost fasády, v ní byly nově instalovány moderní chladící a mrazicí boxy se systémem uzavíratelných dvířek. Jejich využití přispívá k vyšší úspoře energie, a tudíž k větší ochraně životního prostředí. Doplněno bylo také dochlazování prodejny, což ocení zákazníci zejména v letním období. K dalším úsporám energie a ochraně životního prostředí přispívá i nový systém měření a regulace objektových technologií a nová kotelna.

„Díky rekonstrukci prodejny můžeme nabídnout nejen pohodlný nákup za nízké ceny, ale i rozšířit poskytované služby,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „Věřím, že naši zákazníci uvítají širokou nabídku čerstvého ovoce a zeleniny se slevou až 30 % a řadu produktů od regionálních dodavatelů. Připraveno je také pečivo od známých lokálních pekařů z Původní bílovické pekárny, Rašnerovy pekárny nebo Karlovy pekárny, “ dodává Michal Pavelka.

Supermarket bude stejně jako před rekonstrukcí otevřen každý den od 7 do 21 hodin. V prodejně mohou zákazníci platit celkem u 4 pokladen, což umožní rychlejší odbavení jednotlivých nakupujících. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Dárek k nákupu nad 200 Kč

V den otevření zmodernizované prodejny budou zákazníkům k dispozici hostesky, které ochotně pomohou s orientací v nové prodejně a dětem budou rozdávat balonky. U pokladen bude možné požádat asistenty o pomoc se zabalením nákupu do tašek. Při nákupu nad 200 Kč obdrží každý nakupující jako dárek oblíbenou kuchařku „Spolu u stolu“. Po celý den a následně až do soboty 16. srpna budou moci všichni příchozí ochutnat výrobky vlastních značek Albert Quality a BASIC.

Blíží se konec prázdnin a s ním začátek školního roku. Proto je v nově zrekonstruovaném Albertu připravena bohatá nabídka školních pomůcek pro děti i teenagery. V širokém sortimentu najdou zákazníci vše potřebné pro úspěšný start do nového školního roku.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz a rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.