Pohodlný nákup a nízké ceny

Zákazníci se mohou těšit na příjemnější nákupní prostředí. V prodejně byly nově instalovány moderní chladící a mrazicí boxy se systémem uzavíratelných dvířek. Jejich využití přispívá k vyšší úspoře energie, a tudíž k větší ochraně životního prostředí. Doplněno bylo také dochlazování prodejny, což ocení zákazníci zejména v horkém letním období.

Vybírat bude možné také z širokého sortimentu čerstvého pečiva a v prodejně se objeví zcela nový koncept obsluhového pultu s lahůdkami. Ten nabídne lepší uspořádání uzenin, sýrů a lahůdek. Zákazníci také jistě ocení širokou nabídku čerstvého ovoce a zeleniny, která bude navíc po čtyři týdny od otevření zlevněná o 30 %.

„Díky rekonstrukci prodejny můžeme nabídnout nejen pohodlný nákup za nízké ceny, ale i rozšířit poskytované služby,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení společnosti Ahold. „Věřím, že naši zákazníci uvítají nejen rozšířený sortiment čerstvého zboží, ale i řadu produktů od místních dodavatel.“

Supermarket bude stejně jako před rekonstrukcí otevřen každý den od 7 do 20 hodin. V prodejně mohou zákazníci platit celkem u pěti pokladen, což umožní rychlejší odbavení jednotlivých nakupujících. Nechybí ani mezi zákazníky oblíbené akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz nebo sledovat novinky na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.

Za nákup nad 200 Kč dárek

V den otevření zmodernizované prodejny budou zákazníkům k dispozici hostesky, které ochotně pomohou s orientací v nové prodejně a dětem budou rozdávat balonky. U pokladen bude možné požádat asistenty o pomoc se zabalením nákupu do tašek. Při nákupu nad 200 Kč obdrží každý nakupující oblíbenou kuchařku „S Albert v kuchyni“ jako dárek. Po celý den budou moci všichni příchozí ochutnat výrobky vlastních značek Albert Quality a BASIC. Ochutnávka produktů BASIC pak potrvá až do soboty 5. července.

Prázdniny v jednom kole

Také v uherskohradišťském Albertu probíhá velké letní dobrodružství v podobě kampaně s názvem „Prázdniny v jednom kole“. Na prodejně je možné zakoupit stejnojmennou knihu, která přináší 18 kapitol plných tipů na aktivity doma, v přírodě či na cestách. Až do 5. srpna navíc každý získá za své nákupy samolepky rozličných tvarů, barev a vůní, které si bude moci do této knihy nalepit, a tím si ještě více zpestřit své prázdninové dobrodružství. Za každých utracených 200 Kč bude možné získat 4 samolepky, přičemž kompletní sada jich obsahuje 120.

Ve vybraných balíčcích se samolepkami najdou zákazníci překvapení v podobě rodinné vstupenky do jedné ze 14 českých zoo nebo na některou z 33 neobjevených památek, které letos představil Národní památkový ústav. V balíčcích bude ukryto celkem 5000 vstupenek, které bude možné využít až do 30. srpna.