Pohodlný nákup za nízké ceny

Zákazníci se mohou těšit na bohatou nabídku čerstvého ovoce a zeleniny, která bude navíc po čtyři týdny od otevření k dostání s 30% slevou. Vybírat bude možné také z širokého sortimentu čerstvého pečiva. Nový koncept obsluhového pultu s lahůdkami nabídne lepší uspořádání a rychlejší výběr potravin díky přehledným cenovkám a jednoduchému označení země původu vlaječkou.

Královéhradecký Albert nabízí rovněž nové balení masa „Porce pro 1“. Tato novinka vychází vstříc zákazníkům, kteří žijí v domácnosti sami, nebo těm, kteří mají chuť na jiné maso, než zbytek rodiny.

Zákazníci mohou navíc vybírat z řady produktů od regionálních dodavatelů, jako je například pečivo z Hradecké pekárny nebo pivo Rebel Haškův C. K. a podpořit tak svého oblíbeného výrobce.

„Snažíme se naše prodejny přizpůsobit tak, aby se naši zákazníci při nákupu cítili příjemně. Díky rekonstrukci prodejny můžeme nabídnout nejen pohodlný nákup za nízké ceny, ale i rozšířit poskytované služby,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „Věřím, že naši zákazníci uvítají nejen rozšířený sortiment čerstvého zboží, ale i řadu produktů od místních dodavatelů.

Supermarket bude stejně jako před rekonstrukcí otevřen každý den od 7 do 20 hodin. V prodejně mohou zákazníci platit celkem u čtyř pokladem, přičemž jedna z nich je součástí infokoutku, kde mohou být lidé s menšími nákupy rychleji odbaveni. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz nebo sledovat novinky na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika.

Za nákup nad 300 Kč dárek kuchařka Spolu u stolu

U příležitosti slavnostního otevření jsou připraveny speciální akce pro zákazníky. Při nákupu nad 300 Kč obdrží nakupující v den otevření královéhradecké prodejny ke svému nákupu dárek – oblíbenou kuchařku Spolu u stolu. Zákazníkům budou k dispozici hostesky, které jim pomohou se lépe zorientovat ve zrekonstruované prodejně a které budou dětem rozdávat balonky, takže ani ti nejmenší nepřijdou zkrátka. Až do soboty 10. května budou moci všichni příchozí ochutnat výrobky vlastních značek Albert Quality a BASIC.

Na vlně Jamieho Olivera

Až do 29. července je možné za nákupy v prodejnách Albert získat slevu na designové nádobí z exkluzivní kolekce Waves Jamieho Olivera. Za každých utracených 200 Kč získají zákazníci jeden bod a již za čtyři body mají možnost uplatit slevu na nádobí. Body je potřeba nalepit na speciální sběratelskou kartičku. Zákazníci, kteří mají na kartičce nalepených 20 bodů, získávají slevu na sadu talířů Waves. Další informace a úplná pravidla sběratelské kampaně jsou k dispozici na www.albert.cz.