Pohodlný nákup jako na skutečném tržišti

Zákazníky na první pohled zaujme nová přehlednější prezentace zboží, využití přírodních materiálů a barev a celkový moderní design prodejny. Pro pohodlný nákup jsou k dispozici košíky na kolečkách i expresní pokladny pro rychlé odbavení. Na prodejní ploše mohou zákazníci také využít wi-fi připojení zdarma. Příjemné a přátelské prostředí k nákupu umocňuje i otevřený vstup na prodejní plochu prodejny bez turniketů a také greeter, který se proaktivně podílí na plynulém provozu prodejny. Tři desítky zaměstnanců jsou připraveni zákazníkům poradit a doporučit vhodný produkt.

Blanenský supermarket Albert i po rekonstrukci intenzivně pokračuje ve spolupráci s regionálními dodavateli. Jejich produkty se vyznačují kvalitou, čerstvostí a tradičními recepturami. Zákazníci je najdou především v úseku čerstvých potravin, jako je ovoce a zelenina, maso a masné výrobky, mléčné produkty nebo pečivo. Během letních měsíců a grilovací sezóny roste poptávka po pivu, a proto i zde najdou zákazníci oblíbená piva z Pivovaru Černá Hora ze svého regionu. „S obchodním řetězcem Albert spolupracujeme již několik let. Líbí se nám, že podporuje lokální dodavatele a stejně jako my pomáhá zachovat tradici kvalitních potravin a produktů v jednotlivých regionech,“ říká Pavel Posch, obchodní ředitel Pivovaru Černá Hora, patřícího do skupiny Pivovary Lobkowicz.

Albert věří kvalitě výrobků, které prodává

Albert si stojí za kvalitou svých produktů, a proto přichází se 100% garancí kvality. Zákazníci dostanou peníze zpět, pokud nebudou spokojeni s jejich kvalitou. „Stejně jako naši zákazníci i my trváme na kvalitě produktů, které jsou v naší nabídce. Proto nabízíme možnost vrácení peněz v případě, že se zbožím nebudou spokojeni,“ říká Dagmar Krausová, tisková mluvčí obchodního řetězce Albert.

V den slavnostního otevření čekají na zákazníky speciální akce, např. dárek v podobě oblíbené kuchařky Albert za nákup nad 300 Kč, ochutnávky bio pomazánek vlastních značek Albert Veggie nebo 30% sleva na veškerý sortiment ovoce a zeleniny, která potrvá až do 4. srpna.

I na této prodejně probíhá sběratelská kampaň, během které mohou zákazníci získat exkluzivní nože od italské značky Sambonet. Ty se vyznačují kvalitou a mimořádným řemeslným zpracováním. V nabídce nožů najdou zákazníci například dvojici steakových nožů ideálních pro krájení steaků při grilování.

Blanenský supermarket v ulici Rožmitálova bude otevřen každý den od 7 do 20 hodin. Více informací o sběratelské kampani Sambonet, 100% garanci kvality i o spolupráci s regionálními dodavateli najdete na webových stránkách www.albert.cz. Další novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.