Vedlejší specializace Sales Management na Vysoké škole ekonomické v Praze je program přípravy pro klíčové manažerské pozice v oblasti prodeje a obchodu. V rámci tohoto programu by měli studenti získat přehled o chodu obchodu a měl by je připravit do profesního života. Albert je jako jeden z největších tuzemských retailerů jeho odborným partnerem. Zaměstnanci společnosti předali studentům vedlejší specializace cenné zkušenosti ze světa maloobchodu nejen na centrále, ale i během prohlídky vybraných prodejen.

Ucelený pohled na centrálu i prodejny

„Pro studenty jsme si připravili dva ucelené bloky. Během první části se seznámili s category managementem. Zástupci oddělení čerstvých potravin poskytli studentům informace o sortimentu, dodavatelích a procesech v naší společnosti. Druhý blok se týkal tématu takzvaného pricingu, jehož se ujali kolegové, kteří se o tuto oblast na centrále starají,“ říká Kateřina Ullmannová, HR business partnerka ve společnosti Ahold. „Samozřejmostí byly návštěvy prodejen Albert za doprovodu našich odborníků,“ dodává.

Studenti nejvíce ocenili pohled do reálné praxe fungování maloobchodu od profesionálů, a to interaktivní formou programu.

aa