U nás na farmě KV

Dlouhodobě podporujeme české lokální dodavatele a farmáře. Ti do prodejen Albert a INTERSPAR denně přiváží, prostřednictvím našeho distribučního centra, čerstvé a kvalitní potraviny,“ říká Zlata Ulrichová, marketingová ředitelka obchodního řetězce Albert. „Chtěli jsme proto nejen našim malým zákazníkům ukázat život na farmě. Aby věděli, odkud pocházejí potraviny, které si nosí domů z našich prodejenVelmi nás těší, že naši novou kampaň zaštítilo také Ministerstvo zemědělství,“ dodává Zlata Ulrichová.

Za nákupy postavičky farmáře, zvířátek i farmářského vybavení

Obchodní řetězec Albert spolupracuje s regionálními dodavateli dlouhodobě. V rámci této spolupráce nyní spouští kampaň na podporu českých farmářů. Ta bude navíc probíhat pod záštitou Ministerstva zemědělství. Jejím cílem je seznámit zákazníky s tím, jak se dostávají potraviny na pulty obchodů, ale také jakým způsobem se pěstuje ovoce a zelenina nebo co vše je potřeba k chovu hospodářských zvířat.

V průběhu celé kampaně získají zákazníci za každých 200 Kč nákupu a při nákupu partnerských produktů v prodejnách Albert a INTERSPAR jeden balíček s figurkami. Kompletní sbírka obsahuje 24 různých kartiček. Nechybí mezi nimi postavička farmářky a farmáře, zvířata žijící na farmě a také nezbytná výbava pro chod farmy. Tou jsou např. traktor, bedýnky na ovoce, bandasky na mléko a další. Figurky lze z kartiček jednoduše vyloupnout. Kartičky lze sbírat až do 31. března, nebo do vyčerpání zásob na jednotlivých prodejnách.

Další doplňky ke kampani „U nás na farmě“

Rodiče mohou pro své malé farmáře kromě figurek za nákupy na prodejnách pořídit i další doplňky. Ty děti hravou formou seznámí s životem na farmě. Jedním z nich je skládací farma, do které se všechny nasbírané figurky krásně schovají. Farma má i praktické držátko, takže ji děti mohou dle potřeby také přenášet. K dostání je za cenu 59,90 Kč. Představivost malých farmářů podpoří také oboustranná hravá deska, na níž jsou vyobrazeny pole, jezírka a louky. Když budou mít desky dvě, rázem vznikne více prostoru na hraní a fantazii. Cena jedné hravé desky je 9,90 Kč.

U nás na farmě farmaU nás na farmě figurky

Jak správně farmařit poradí i kniha

Třetím doplňkem je krásně ilustrovaná kniha s názvem „U nás na farmě“. Díky ní se děti v osmi přehledných kapitolách dozvědí vše, co je pro farmaření důležité. Čeká je plno zajímavých informací, ilustračních fotografií, úkolů, her, kvízů, hádanek a dalších aktivit, při kterých se určitě nebudou nudit. Kniha také názorně zobrazuje, co se děje na farmě během jednotlivých ročních období a jak vypadá farmářův běžný den. Cena knihy je 19,90 Kč.

U nás na farmě kniha

Zábavná hra pro malé farmáře

Informace o kampani „U nás na farmě“ jsou zákazníkům k dispozici na nově vytvořené mikrostránce. Malé farmáře zde čeká také zábavná hra, díky níž si pomocí grafiky z knihy ke kampani vytvoří libovolné koláže. Ty lze doplnit o vlastní fotku, text nebo kresbu, stáhnout je, sdílet na sociálních sítích anebo také vytisknout a poslat jako pohled.

Kampaň podpoří i televizní spoty. Komunikace poběží na facebookovém profilu Albert Česká republika facebook.com/albertceskarepublika. Současně se s ní zákazníci setkají na prodejnách prostřednictvím bannerů a instore rádia. Informace se rovněž objeví v magazínu Albert v kuchyni, na webových stránkách www.albert.cz a v letácích. V těch budou vyznačené partnerské produkty. Za tyto zákazníci získají balíčky s figurkami navíc.