Velký sezónní výprodej se bude stejně jako v loňském roce týkat především nepotravinového sortimentu, ale i cukrovinek. „Ve všech hypermarketech Albert najdou naši zákazníci po svátcích vybrané zboží zlevněné o desítky procent. Výprodeje proběhnou v oddělení kosmetiky, kde budou k dostání zlevněné kosmetické balíčky. Snížení cen se dotkne také hraček, bytových textilií, obuvi, drobné elektroniky a například také dekorací a svíček,“ říká Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodního řetězce Albert.

O desítky procent budou zlevněny také cukrovinky, jako jsou vánoční kolekce, čokoládové figurky, kalendáře a další a to ve všech obchodech Albert po celé České republice. Nabídka bude zákazníkům komunikovaná také prostřednictvím akčních letáků. Výprodeje startují příští sobotu 26. prosince ve všech hypermarketech Albert a potrvají až do 12. ledna 2016, nebo do vyprodání zásob v jednotlivých obchodech.