Při rekonstrukci byly aplikovány prvky nového formátu supermarketů. Vhodné osvětlení, využití přírodních materiálů a barev, přehledné uspořádání sortimentu, nové vozíky a košíky na kolečkách, jasná komunikace a moderní design – to vše vytváří příjemné prostředí k nakupování.

Naším cílem je, aby se u nás zákazníci cítili příjemně. Snažíme se vytvořit takové místo k nákupu, na které se budou rádi vracet. Díky rekonstrukci prodejny můžeme nabídnout větší pohodlí při nakupování, ale také rozšířit poskytované služby i sortiment,“ říká Dagmar Krausová, tisková mluvčí obchodního řetězce Albert. „Věříme, že zákazníci ocení i širokou nabídku zboží od regionálních dodavatelů, například pečivo či ovoce a zeleninu,“ dodává Dagmar Krausová.

V rámci rekonstrukce prodejny byly odstraněny vstupní turnikety. Otevřený vstup na prodejní plochu tak nabízí zákazníkům možnost začít svůj nákup přímo v úseku ovoce a zeleniny, který připomíná skutečné tržiště. Výběr je opravdu široký, od produktů vypěstovaných českými farmáři až po exotické plody. Na oddělení ovoce a zeleniny plynule navazuje sortiment masa, drůbeže a další produkty potřebné pro vaření. Proměnou prošel také úsek lahůdek, který je obsluhovaný. Oddělení pečiva denně nabízí čerstvé křupavé pečivo od regionálních dodavatelů, jako je Rašnerova pekárna, Certas, Diam a Vašíček – pekařství a cukrářství.

Sekci potravin uzavírá kosmetické zboží a poté již následuje pokladní zóna. Zákazníkům s menšími nákupy, ale také maminkám s malými dětmi či lidem s tělesným hendikepem jsou k dispozici expresní pokladny.

Těšte se na speciální akce a ochutnávky

Slavnostní otevření prodejny podpoří řada speciálních akcí, jako je např. 30% sleva na veškerý sortiment ovoce a zeleniny po dobu tří týdnů, tedy do 26. května, oblíbená kuchařka Albert jako dárek za nákup nad 300 Kč v den slavnostního otevření nebo ochutnávky vybraných produktů vlastních značek Albert do soboty 9. května.

Supermarket Albert v Litovli bude otevřen každý den od 7 do 20 hodin. I na této prodejně probíhá sběratelská kampaň „Fandíme Česku“, prostřednictvím níž podpoříte spolu s Fanďuláky Českou republiku. Více informací o kampani najdete na webových stránkách fandimecesku.albert.cz.

Další novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.