Pohodlný nákup a široký sortiment

Supermarket Albert v Praze Jahodnici přináší zákazníkům kromě své nové tváře řadu novinek, jako je změna uspořádání vybraných úseků prodejny nebo sortimentu. I nadále bude k dispozici široká nabídka čerstvého ovoce a zeleniny, které bude navíc od otevření k dostání se slevou 30 %. Zákazníci také jistě ocení dostupnost svých oblíbených výrobků od regionálních pekařů, jako je Cvrčovická pekárna nebo pekárna KOMPEK. Zároveň jsou pro ně nově připraveny řady produktů vlastních značek, a to BASIC, Albert Quality, Albert Excellent, Albert Bio a maso a masné výrobky z řady Řeznický pult.

„Pohodlí a spokojenost zákazníků je pro nás vždy na prvním místě. Proto se všichni naši zaměstnanci snaží o plynulý přechod prodejny ze značky SPAR pod značku Albert,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „Věřím, že naši zákazníci budou při svých nákupech i nadále spokojeni a že uvítají různorodý sortiment čerstvých produktů a atraktivní nabídku výrobků vlastních značek.“

Supermarket Albert v Jahodnici bude otevřen každý den od 7 do 21 hodin. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí. Zákazníci zde navíc stále mohou uplatit papírové poukazy na nákup v prodejnách SPAR, a to do konce jejich platnosti.

Slavnostní otevření prodejny

V den otevření budou zákazníkům k dispozici hostesky, které ochotně pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Při nákupu nad 300 Kč obdrží každý nakupující oblíbenou kuchařku Spolu u stolu. Všichni příchozí budou moci rovněž ochutnat výrobky vlastní značky Albert Quality a BASIC, produkty z oddělení pečiva, masa, ovoce a zeleniny.

Šmoulové jsou zpátky

Šmoulové se vrátili, plní síly a energie, aby školákům zpříjemnili návrat do školních lavic. Kromě spousty zábavy při sbírání postaviček nebo hraní her s sebou přinášejí tipy na zdravou a chutnou svačinku. Vyšmoulená kampaň probíhá i v prodejně Albert v Praze Jahodnici, kde mají zákazníci možnost zkompletovat svou sbírku šmoulů, a to až do 7. října.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.