To nejlepší z obou značekrebrand logo

Svým zákazníkům představí hypermarket Albert řadu novinek, jako je změna uspořádání vybraných úseků prodejny nebo sortimentu. Ten bude rozšířen zejména o výrobky vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent a Albert Bio. Oddělení pečiva denně nabídne vlastní čerstvé pekařské výrobky doplněné o oblíbené produkty od regionálního dodavatele Merhautovo pekařství nebo z pekařství Jaroslava Schneidera.

Změnou prošel úsek ovoce a zeleniny, který je nyní uspořádán ve stylu skutečného tržiště. Zákazníci zde najdou produkty vypěstované nejen lokálními farmáři, ale také exotické plody. Ovoce a zelenina budou v den otevření k dostání s 50% slevou, od následujícího dne pak zákazníci pořídí sortiment ovoce a zeleniny levněji o 30% a to až do 24. února.

„Snažíme se o co nejplynulejší přechod prodejny ze značky INTERSPAR pod značku Albert s ohledem na to, aby bylo z obou zachováno to nejlepší,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „Úsek lahůdek a masa tak například zůstává prakticky beze změny, sortiment kosmetiky a nepotravinového zboží kopíruje nabídku Alberta,“ dodává Michal Pavelka.

O tom, že se plynulý přechod vydařil, svědčí i výsledky zákaznického výzkumu realizovaného mezi zákazníky již přebrandovaných prodejen, podle kterého:

• 98 % zákazníků vnímá nové oddělení ovoce a zeleniny jako místo, kde je sortiment vždy čerstvý,
  • 94 % zákazníků pozitivně hodnotí kvalitu masa,
  • 96 % zákazníků uznává, že v Albertu najde dostatek českých produktů,
  • a dokonce 100 % dotázaných zákazníků hodnotí zaměstnance Alberta jako vstřícné a nápomocné.

Slavnostní otevření prodejny

V den slavnostního otevření hypermarketu Albert v ulici Na Radouči v Mladé Boleslavi budou zákazníkům k dispozici hostesky, které pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Všichni příchozí budou moci od středy až do soboty 7. února ochutnat výrobky z oddělení masa, ovoce a zeleniny, pečiva a vlastních značek Albert.  Při nákupu nad 300 Kč navíc každý nakupující obdrží oblíbenou kuchařku Albert v kuchyni od jara do zimy jako dárek.

Hypermarket Albert v Mladé Boleslavi bude i nadále otevřen každý den od 7 do 22 hodin. Zákazníci zde navíc stále mohou uplatnit papírové poukazy na nákup v prodejnách INTERSPAR, a to do konce jejich platnosti. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se také může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí. Přilehlé gastro zařízení CAFE CAPPUCINNO TO GO zůstává i nadále v provozu v nezměněné podobě.

Novinky z prodejen Albert najdete také na webových stránkách www.albert.cz, a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko. Aktuální informace o přeměnách prodejen INTERSPAR na prodejny Albert v jednotlivých lokalitách jsou rovněž dostupné na webových stránkáchhttp://www.albert.cz/spojeni.

albert_vs_spar_infografika_1