Široký sortiment za nízké ceny

Plzeňský hypermarket Albert představí zákazníkům kromě své nové tváře řadu novinek, jako je změna uspořádání vybraných úseků prodejny nebo sortimentu. Ten byl rozšířen zejména o výrobky vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent a Albert Bio. I nadále bude k dispozici široká nabídka čerstvého ovoce a zeleniny, které bude navíc od otevření k dostání se slevou 30 %. Zákazníky jistě potěší čerstvá nabídka pekařských výrobků z vlastní pekárny, které  doplní vybrané produkty od regionálního pekaře
PRIMA PEČIVO, s.r.o.

„Věříme, že naši zákazníci budou při svých nákupech i nadále spokojeni. Všichni zaměstnanci dělají vše proto, aby byl přechod prodejny ze značky INTERSPAR pod značku Albert plynulý,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „Věřím, že zákazníci uvítají široký sortiment čerstvých produktů a atraktivní nabídku nových výrobků vlastních značek Albert,“ dodává Michal Pavelka.

Hypermarket Albert v Plzni bude i nadále otevřen každý den od 7 do 22 hodin.  Zákazníci zde navíc stále mohou uplatnit papírové poukazy na nákup v prodejnách INTERSPAR, a to do konce jejich platnosti. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se také může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Slavnostní otevření prodejny

V den slavnostního otevření hypermarketu Albert v Plzni budou zákazníkům k dispozici hostesky, které pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Při nákupu nad 300 Kč  obdrží každý nakupující oblíbenou kuchařku Spolu u stolu. Všichni příchozí budou moci od středy až do soboty ochutnat výrobky vlastních značek Albert.  V sobotu 18. října bude na prodejně také probíhat kuchařská show Zdeňka Pohlreicha.

Nová sběratelská kampaň

V rámci nové kampaně mohou také zákazníci hypermarketu Albert v Plzni sbírat body za své nákupy v hodnotě 200 Kč a přinést si domů nové šikovné kuchyňské pomocníky Guzzini. Za 12 nasbíraných bodů získají zákazníci až 70% slevu na jeden z vybraných spotřebičů Guzzini. Věrnostní akce začíná již tuto středu 15. října a potrvá až do 3. února 2015 nebo do vyprodání zásob.

Informace o jednotlivých spotřebičích včetně dalších informací o kampani jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz/guzzini nebo na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika.

Novinky z prodejen Albert najdete na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.