caj_excellentChraňte se před nachlazením - oteplete svůj organismus

Během podzimu je nutné nejen vhodné oblečení, ale i ochrana organismu před nachlazením. Je tak potřeba dodávat tělu látky, které obnovují a posilují náš obranný systém, tedy naši imunitu,“ říká RNDr. Pavel Suchánek, odborný garant projektu Nadačního fondu Albert Zdravá 5.

Pavel Suchánek doporučuje v tomto období především konzumaci lehkých jídel s větším množstvím zeleniny, čerstvé ovoce a ovocné džusy. Neodmyslitelnou součástí podzimního dne je samozřejmě i horký šálek čaje. Albert doporučuje čaje vlastní značky Albert Excellent s příchutí skořice a citrónové trávy nebo pomeranče se zázvorem. Oba druhy jsou totiž ideální pro zahřátí organismu. Čaje si můžete vychutnat v barevných hrníčcích s podzimní tématikou, které Albert nově zařadil do svého sortimentu.

albert_polstarV pohodlí rodinného krbu

Navzdory krásám a barevnosti, které podzim do našeho života přináší, jsme nuceni trávit více času v teple domovů. „Barvy podzimu chceme přenést i do domácností našich zákazníků, a proto jsme do sortimentu nově zařadili širokou škálu produktů, s nimiž lze čelit pochmurnu a nepříznivému počasí v domově plném pohody. Novinkami jsou například ručníky v podzimních barvách či povlečení s motivy sov nebo podzimní Paříže a jiných designů. To vše nabízíme pod vlastní značkou Albert Quality v dobrém poměru kvality a ceny,“ říká Dagmar Krausová, manažer komunikace obchodního řetězce Albert.

Neodmyslitelnou součástí teplého domova je bezesporu i deka, do níž se lze po návratu ze zimy zachumlat. Tu lze v prodejnách Albert zakoupit v rozměrech 130x170 cm. Po horké sprše se kromě ní zahřejete také ručníky a osuškami vlastní značky Albert Quality v různých velikostech a podzimních odstínech - například v šedé, hnědé, fialové, či krémové barvě. Pořídit je můžete jak ve froté, tak v bambusovém provedení. Bambusové ručníky jsou navíc antibakteriální.

vonna svickaS podzimem dále do prodejen Albert přichází i zvířátka v podobě fototisku na dekorativních polštářcích. Motivy sov, ježků a jelenů však nejsou to jediné, co může zútulnit váš interiér. Z letošního jara se do podzimu přesunuly také geometrické tvary, které jsou stále trendy. Náš domov lze rozzářit i provonět svíčkami, ať už malými či velkými, s vůní dřeva, ovoce, eukalyptu nebo vanilky.