Pohodlný nákup za výhodné ceny

Supermarket Albert v obchodním centru LETMO v Brně představí zákazníkům kromě své nové tváře řadu novinek, jako je změna uspořádání vybraných úseků prodejny nebo sortimentu. Zákazníky jistě potěší dostupnost oblíbených produktů od regionálních dodavatelů, například pekařské výrobky z Původní Bílovické pekárny. Zároveň jsou pro ně nově připraveno zboží vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent, Albert Bio a maso a masné výrobky z řady Řeznický pult. I nadále bude k dispozici široká nabídka čerstvého ovoce a zeleniny, které bude navíc od otevření k dostání se slevou 30 %.

„Je pro nás důležité, aby se všichni naši zákazníci cítili při nákupech pohodlně a byli spokojení. Proto se všichni naši zaměstnanci snaží o plynulý přechod prodejny SPAR pod značku Albert,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „Věřím, že naši zákazníci budou při svých nákupech i nadále spokojeni a že uvítají různorodý sortiment čerstvých produktů a atraktivní nabídku výrobků vlastních značek.“

Supermarket Albert v Brně v obchodním centru LETMO bude otevřen každý den od 7 do 21 hodin. Zákazníci zde navíc stále mohou uplatnit papírové poukazy na nákup v prodejnách SPAR, a to do konce jejich platnosti. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se také může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Slavnostní otevření prodejny

V den slavnostního otevření budou zákazníkům k dispozici hostesky, které pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Při nákupu nad 300 Kč navíc obdrží každý nakupující oblíbenou kuchařku Spolu u stolu jako dárek. Příchozí budou moci rovněž ochutnat vybrané produkty z oddělení pečiva, ovoce a zeleniny.

Šmoulové jsou zpátky

Šmoulové se vrátili do Alberta v ještě lepší formě než kdy dřív. Kromě spousty zábavy při sbírání postaviček nebo hraní her s sebou také přinesli tipy na zdravou a chutnou svačinku. Kampaň probíhá také v prodejně Albert v Brně, a to až do 14. října. Šmoulí recepty a další informace o kampani jsou k dispozici na stránkách www.albert.cz/smoulove.

Novinky z prodejen Albert jsou na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.