Řezané květiny jsou nejoblíbenější

Mezinárodní den žen je již tradičním oblíbeným svátkem. Od dob, kdy byl tento den spojován se symbolem červeného karafiátu však prošel výraznou proměnou. Stále jsou pro něj typické dárky v podobě květin, ale preference zákazníků jsou odlišné. Řezané květiny Albert nabízí již od 49,90 Kč.

květiny„Poptávka po řezaných květinách roste v době před Mezinárodním dnem žen až o 100 %. Naši zákazníci nejčastěji vyhledávají růže, tulipány, dále gerbery a lilie. Ale bez ozdob a dekorací, jako tomu bylo např. na Valentýna. Květiny se prodávají ve všech barvách,“ říká Dagmar Krausová, manažerka externí komunikace obchodního řetězce Albert.

„Zájem je také o kytky v květináči, a proto rozšiřujeme portfolio např. o další druhy orchidejí. Oblíbené jsou Cambria, Miltonia, Dendrobium, Brassia, Oncidium a dále zelené květiny v dekorativních obalech. Pro zákazníky mohou být také zajímavé nekvetoucí rostliny v keramickém obalu,“ dodává Dagmar Krausová.

Něco sladkého ke kávědort

Pro ty ženy, které si příliš na květiny nepotrpí, Albert připravil speciální produkt v cukrářském sortimentu. Piškotovému dortu s lehkým krémem a marmeládou jistě žádná žena neodolá. Dort je potažený fondánem a zdobený květinovými motivy. Exkluzivně pro Albert jej peče prověřený český dodavatel.

A co by to bylo za dezert bez kvalitní a dobré kávy, třeba z Jižní Ameriky. Albert nabízí vybrané druhy káv pod vlastní značkou Albert Excellent. Tyto kávy navíc získaly certifikát UTZ, který garantuje nejvyšší kvalitu výrobku. Za cíl si klade také zlepšení životních a sociálních podmínek producentů kakaa ve třetím světě. Orientační cena kávy je 105 Kč.

pralinkyInspiraci na drobný dárek můžete najít v sortimentu čokolády a suchých plodů. Tak např. belgické pralinky určitě znají všechny milovnice dobré čokolády. Světlo světa spatřily v roce 1912 v Bruselu. K dostání jsou také v Albertu za cenu od 159 Kč. Skvělou volbou je také kvalitní hořká 72% čokoláda s exotickou příchutí pomeranče za cenu od 39,90 Kč nebo nevšední kombinace sušených višní máčených v lahodné čokoládě od 69,90 Kč.

Tyto produkty nabízí Albert jako delikatesy pod svou vlastní prémiovou značkou Albert Excellence.