Pohodlný nákup za nízké ceny

Zákazníci jistě uvítají lepší komfort při nákupu a nízké ceny, které jim díky nové prodejní koncepci hypermarket Albert může nabídnout. Kromě efektivnějšího rozmístění sortimentu na ploše prodejny zákazníky potěší široká nabídka čerstvého pečiva z vlastní pekárny, které je po celý den pravidelně doplňováno. Vlastní pekařskou výrobu doplňují oblíbené výrobky od regionálních pekařů z Pekárny a cukrárny v Hořovicích nebo z Pekárny Vodička.

„Nová koncepce prodejen nám pomáhá šetřit náklady, které potom můžeme zpětně investovat do zlepšování služeb. Zároveň se zákazníkům snažíme co nejvíce vyjít vstříc v jejich požadavcích,“ říká k rekonstrukci Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert.

Hypermarket Albert v Příbrami pro zákazníky také rozšířil výběr čerstvého ovoce a zeleniny, který bude po celý týden od otevření k dostání s 50% slevou. Vybrané druhy ovoce a zeleniny bude možné zakoupit za polovinu ceny ještě během dalších tří týdnů.

Prodejna Albert v Příbrami bude otevřena každý den od 7 do 22 hodin.

Speciální akce pro zákazníky

V den slavnostního otevření jsou pro zákazníky připraveny speciální akce. Při nákupu nad 300 Kč obdrží každý zákazník ke svému nákupu oblíbenou kuchařku Spolu u stolu jako dárek a prvních 1000 zákazníků dostane čokoládu vlastní značky BASIC. Pro snadnější orientaci v novém prostředí budou na prodejně po celý den k dispozici hostesky. Zákazníci mohou také ochutnat produkty vlastní značky Albert Quality a BASIC.

Podpora Nadačního fondu Albert přímo na prodejně

V prostorách prodejny je umístěn automat na kávu a čaj, které si mohou zákazníci zakoupit a přispět tak na dobrou věc. Celý výtěžek z prodeje jde na konto Nadačního fondu Albert a je určen na podporu regionálních aktivit v neziskovém sektoru.

Jsme rádi za možnost spolupracovat s Nadačním fondem Albert v rámci programu Kávomaty pomáhají. Finanční prostředky, které se podaří získat prostřednictvím kávomatu v hypermarketu Albert v Příbrami využijeme na vzdělávání rodin, které pečují o děti v náhradní rodinné péči (NRP) a pedagogů, kteří se ve své praxi s dítětem v NRP setkávají. Finance nám umožní zajistit pravidelnou individuální i skupinovou psychologickou a speciálně pedagogickou pomoc těmto skupinám,“ říká Mgr. Olga Vernerová, ředitelka obecně prospěšné společnosti Orlíček Přední Chlum, o. p. s.

Maximální ohled na životní prostředí

Nově zrekonstruovaná prodejna dostala zcela novou střechu, technologické a prodejní vybavení. Všechny nově vzniklé či remodelované prodejny Albert jsou koncipovány tak, aby v maximální možné míře šetřily životní prostředí. Také v  hypermarketu Albert v Příbrami jsou použity moderní technologie vyznačující se vysokou energetickou efektivitou. Nové systémy pro osvětlení, vytápění a provoz prodejny umožňují výrazné úspory ve spotřebě elektrické energie ve srovnání s dříve otevřenými prodejnami.

Šmoulové jsou zpátky

Šmoulové se vrátili do Alberta v ještě lepší formě než kdy dřív. Kromě spousty zábavy při sbírání postaviček nebo hraní her s sebou také přinesli tipy na zdravou a chutnou svačinku. Kampaň probíhá také v příbramské prodejně Albert hypermarket, a to až do 14. října. Šmoulí recepty a více informací ke kampani je k dispozici na stránkách www.albert.cz/smoulove.

Novinky z prodejen Albert jsou na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.