Pohodlnější nákup, nízké ceny

Zákazníci jistě uvítají komfort při nákupu a nízké ceny, které jim díky nové prodejní koncepci hypermarket Albert může nabídnout. Atraktivní je také nabídka produktů od místních dodavatelů. „Nová koncepce prodejen nám pomáhá šetřit náklady, které potom můžeme zpětně investovat do zlepšování služeb. Zároveň se zákazníkům snažíme vyjít vstříc v jejich požadavcích,“ říká k rekonstrukci Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert.

Kromě efektivnějšího rozmístění sortimentu na ploše prodejny zákazníci jistě ocení širokou nabídku čerstvého pečiva. Vybírat budou moci z produktů, které zaměstnanci pečou po celý den přímo na prodejně. Vlastní výrobu navíc doplňují výrobky od místních pekařů, jako je např. Rašnerova pekárna, Avos a Pekárna Racek. Hypermarket Albert v Přerově pro zákazníky také připravil široký výběr čerstvého ovoce a zeleniny, který bude po celý týden od otevření k dostání s 50% slevou. Vybrané druhy ovoce a zeleniny bude možné zakoupit za polovinu ceny ještě během dalších tří týdnů.

Speciální akce pro zákazníky

V den slavnostního otevření jsou pro zákazníky také připraveny speciální akce. Při nákupu nad 300 Kč obdrží každý zákazník ke svému nákupu kuchařku Spolu u stolu jako dárek. Pro snadnější orientaci v novém prostředí budou k dispozici hostesky, které zákazníkům rády pomohou s balením nákupu do tašek a které budou dětem rozdávat balonky. Zákazníci budou také moci ochutnat produkty vlastní značky Albert Quality, BASIC a Řeznický pult.

Zažijte prázdninové dobrodružství

V přerovské prodejně také probíhá velké letní dobrodružství s názvem „Prázdniny v jednom kole“. Na prodejně je možné zakoupit stejnojmennou knihu za pouhých 25 Kč, takže je dostupná pro všechny rodiny s dětmi. Kniha obsahuje 18 kapitol plných tipů na aktivity doma, v přírodě či na cestách. Až do 5. srpna mohou zákazníci za své nákupy sbírat samolepky rozličných tvarů, barev a vůní. Ty si do své knihy nalepí, aby se stala kompletním průvodcem prázdninami. Za každý nákup v hodnotě 200 Kč je možné získat 4 samolepky, přičemž kompletní sada jich obsahuje 120.

Ve vybraných balíčcích se samolepkami je pro zákazníky připraveno překvapení v podobě rodinné vstupenky do jedné ze 14 českých zoologických zahrad nebo na některou z 33 neobjevených památek v celé České republice. Tyto atraktivní památky letos představil Národní památkový ústav jako dosud neobjevené. V balíčcích je ukryto celkem 5 000 vstupenek, které jsou uplatnitelné až do konce prázdnin, tedy do 30. srpna. Více informací o kampani je k dispozici na www.prazdninyvjednomkole.cz.

Podpora Nadačního fondu Albert přímo na prodejně

V prostorách prodejny je umístěn automat na kávu a čaj v kelímku, které si mohou zákazníci zakoupit a přispět tak na dobrou věc. Celý výtěžek z prodeje jde na konto Nadačního fondu Albert a je určen na podporu regionálních aktivit v neziskovém sektoru.

„Jsme rádi za možnost spolupracovat s Nadačním fondem Albert v rámci programu Kávomaty pomáhají. Finanční prostředky, které se podaří získat prostřednictvím kávomatu v hypermarketu Albert v Přerově využijeme na realizaci vzdělávacích a volnočasových aktivit v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež - METRO, který je určen dětem a mládeži od 11 do 26 let. Finance nám umožní s klienty realizovat celou řadu činností, od rozvoje jejich PC gramotnosti, přes sportovní, taneční, hudební, rukodělné, výtvarné aktivity či aktivity zaměřené na gastronomii a hospodaření v domácnosti. Naše práce poskytne dětem a mladým lidem šanci skrze volný čas a vzdělávání všestranně rozvinout osobnost, prohloubit jejich dovednosti a nadání. Zároveň tyto činnosti výrazně přispívají k prevenci sociálně patologických projevů, rizikového chování a kriminality dětí a mládeže ze sociálně znevýhodněného prostředí v okrese Přerov,“ říká Mgr. Andrea Dortová z občanského sdružení KAPPA-HELP.

Maximální ohled na životní prostředí

Všechny nově vzniklé či remodelované prodejny Albert jsou koncipovány tak, aby v maximální možné míře šetřily životní prostředí. Také v  hypermarketu Albert v Přerově jsou použity moderní technologie vyznačující se vysokou energetickou efektivitou. Nové systémy pro osvětlení, vytápění a provoz prodejny umožňují výrazné úspory ve spotřebě elektrické energie ve srovnání s dříve otevřenými prodejnami.

Na prodejně jsou k dispozici letáky s akčními cenami, které jsou také distribuovány do poštovních schránek a každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz a rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.