BerndesPodle výzkumu společnosti Profesia dávají Češi přednost vaření doma před chozením do restaurací a fast foodů. Lidé mají přehled, z jakých surovin se jídlo skládá, a zkrátka tak vědí, co jedí. V polovině tuzemských domácností se vaří prakticky každý den.[1] Nádobí značky Berndes je skvělým nástrojem pro domácí vaření, díky kterému mají zákazníci nespočet možností, jak zpracovat čerstvé suroviny a poznávat tak nové chutě.

Pro pomalé pečení i rychlé vaření

„Sběratelskou kampaní s produkty značky Berndes nabízíme našim zákazníkům špičkové nádobí, s nímž budou moci experimentovat a popustit tak uzdu své kulinářské fantazii. Produkty budou navíc nabízeny se slevou až 97 % a věříme, že díky své kvalitě se stanou věrným pomocníkem každé kuchařky na dlouhá léta,“ říká o nové kampani Kateřina Mojdlová, Content & Magazine Manager z obchodního řetězce Albert.

S kvalitním německým nádobím Berndes mohou zákazníci upravovat vypěstované plodiny z Albertovy zahrádky všemi možnými způsoby nebo připravovat skvělé recepty podle Zdravé 5 (recepty a další zdravé tipy naleznete na stránkách www.zdrava5.cz). V exkluzivní nabídce je pestrá škála keramických misek, se kterými bude možné připravit jak ratatouille či lasagne, tak i suflé nebo tiramisu.

V kolekci zákazníci mimo jiné naleznou dva litinové hrnce Berndes, které mohou být díky své konstrukci používány na indukčním i plynovém sporáku, skvěle se však hodí také do trouby. S nádobím Berndes tak v kuchyni budete připraveni skutečně na vše. Celou sadu navíc doplňuje stěrka a vařečka.

Za každých 200 korun nákupu nebo za nákup partnerského produktu obdrží zákazníci jeden bod. Získané body si nalepí na kartičku, kterou dostanou v kterékoliv prodejně. Výměnou za 30 nasbíraných bodů si pak zakoupí produkty Berndes se slevou až 97 %. Body lze sbírat od 9. března až do 31. května 2016, přičemž slevu na nádobí lze uplatnit až do 14. června.

Více informací naleznete na: www.albert.cz

[1] Výzkum společnosti Profesia byl uveřejněn na portálu novinky.cz 26. ledna 2014.