Na vlně Jamieho Olivera

Sběratelská kampaň umožní zákazníkům prodejen Albert čerpat slevu až 60 % na nákup stylového nádobí z kolekce Waves od Jamieho Olivera. Za každých 200 Kč nákupu nebo při koupi partnerského produktu obdrží zákazníci jeden bod. Získané body si budou moci nalepit na speciální kartičku, kterou dostanou v prodejně.

Již za 4 body bude možné získat slevu na nákup jednoho kusu nádobí z kolekce. Pokud zákazníci nasbírají 20 bodů, mohou si zakoupit za zvýhodněnou cenu sadu nádobí pro čtyři osoby. Kolekce zahrnuje hrnečky, dezertní, mělké i hluboké talíře, ale i misky a mísy. Body bude možné sbírat až do 29. července, přičemž slevu bude možné uplatnit až do 8. srpna 2014 nebo do vyčerpání zásob v jednotlivých prodejnách.

Pro dosažení dobrého pocitu z vydařeného jídla je důležité nejenom to, jak jídlo chutná, ale i na čem a jak je servírováno. Proto jsme se rozhodli, že touto akcí dáme našim zákazníkům možnost získat za zajímavé ceny profesionální a stylové nádobí od Jamieho Olivera, “ říká Zlata Ulrichová, marketingová ředitelka společnosti Ahold Czech Republic.

Kvalita v nadčasovém provedení

Nádobí Jamieho Olivera z kolekce Waves vyniká prvotřídní kvalitou a luxusním designem. Je vysoce odolné vůči poškrábání, zároveň je vhodné do myčky a mikrovlnné trouby.

Stejně jako je toto nádobí funkční, tak je i krásné. Díky svému modernímu designu s asymetrickým vzorem vln působí neformálním, nadčasovým dojmem. Lze ho také skvěle kombinovat s ostatním nádobím různých tvarů, barev a velikostí.

„Vlny“ na prodejnách i online

Kampaň bude provázet komunikace napříč online i offline kanály. V prodejnách budou na probíhající akci upozorňovat bannery a instore rádio. Nádobí bude prezentováno na stojanech s vystavenými vzorky, které si zákazníci budou moci podrobně prohlédnout. K dispozici budou také reklamní letáky s informacemi o kampani a nabízených produktech. Magazín Albert v kuchyni navíc nabídne řadu nových receptů na chutná jídla, která se díky tomuto designovému nádobí stanou opravdovou hostinou pro všechny smysly.

O možnosti získat slevu v prodejnách Albert na kolekci nádobí Jamieho Olivera se zákazníci mohou informovat také na webových stránkách www.albert.cz a facebookovém profilu Albert ČR.

Další informace a kompletní pravidla akce najdete na www.albert.cz.