magazín pro androidAplikace je dostupná na webových stránkách www.albert.cz. Další novinky z prodejen Albert najdete na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteruwww.twitter.com/albertcesko.

Dosud bylo možné magazín v digitální podobě prohlížet pouze na mobilních telefonech a tabletech se systémem iOS, který využívají zařízení značky Apple. Aplikace pro iPhone byla spuštěna na konci roku 2012. „Těší nás, že počet zákazníků, kteří mají zájem o náš magazín v digitální podobě, stále roste. Proto jsme se rozhodli vytvořit aplikaci také pro operační systém Android a ještě více rozšířit jeho dostupnost. Zákazníkům tak usnadníme  přístup k jejich oblíbeným receptům,“ říká Dagmar Krausová, tisková mluvčí obchodního řetězce Albert.

Pro ulehčení nákupů jsou součástí aplikace aktuální letáky a katalogy, z jejichž položek si uživatel může jednoduše vytvořit přehledný nákupní seznam. Magazín Albert v kuchyni vychází každý měsíc a obsahově klade důraz na aktuální témata i sezónnost jednotlivých surovin. Aplikace již nyní umožňuje vyhledávání ve více jak 2.000 receptech, jejichž počet se s každým dalším vydáním magazínu zvyšuje.