Již od samého začátku akvizice s obchodním řetězcem Spar se snažíme zachovat to nejlepší z obou značek. Produktová řada Veggie byla mezi zákazníky prodejen SPAR  natolik oblíbená, že jsme se rozhodli začlenit její nabídku pod značku Albert,“ říká Dagmar Krausová, tisková mluvčí obchodního řetězce Albert. „Zároveň tak vycházíme vstříc požadavkům těch zákazníků, kteří mají speciální nároky na své stravování,“ dodává Dagmar Krausová.

V sortimentu Albert Veggie najdou zákazníci produkty nejen pro vegetariány a vegany, ale pro všechny, kteří si čas od času dopřejí bezmasý den. „Z řady Veggie jsme převzali celkem jedenáct produktů, jejichž složení je totožné s těmi původními ze Sparu. A protože se jedná o produkty zákazníky hodně vyhledávané, rádi bychom jim pod touto značkou postupně nabídli i další novinky,“ říká Dagmar Krausová. V nabídce Albert Veggie zákazníci najdou pomazánky v bio kvalitě neobvyklých chuťových kombinací zeleniny, ovoce, luštěnin, bylinek a koření. Vybírat mohou například pomazánku s čočkou a mrkví,  cizrnou a mangem či ananasem a kari.

Veggie fazoleVeggie zelenina