Obchodní řetězec Albert nabízí českým zákazníkům exkluzivně oblečení módní značky Cherokee. Firma Cherokee Global Brands a společnost Ahold se na jaře tohoto roku dohodly na dlouhodobé spolupráci a od 10. srpna je tak ve většině hypermarketů obchodního řetězce Albert k dostání módní kolekce určená pro děti, ženy i muže.

Módní oblečení pro děti i dospělé za dostupné ceny

„Prostřednictvím sítě obchodů Albert se značka Cherokee vrací na český trh a přináší zbrusu novou dámskou, pánskou i dětskou kolekci plnou top trendů letošní sezóny. Zahrnovat bude romantické květy, něžnou krajku, oblíbené potisky a vzory i nepostradatelný denim,“ říká Helena Krausová, PR manažerka značky Cherokee, a doplňuje: „Cherokee se zaměřuje na klasickou i neformální módu vhodnou pro celou rodinu. Snoubí se zde aktuální módní trendy, originální design a vysoký standard s garancí světoznámé značky, jejíž historie sahá až do roku 1973.“

Spojení se značkou Cherokee přináší zákazníkům rozšíření sortimentu o škálu komfortního, kvalitního a trendového oblečení za dostupné ceny. Uvedení módy Cherokee do více než 80 hypermarketů Albert je spojeno se začátkem nového školního roku, a to především díky atraktivní dětské kolekci určené pro malé i velké školáky.

Více informací o módní značce Cherokee dostupné exkluzivně v hypermarketech Albert včetně aktuálního lookbooku k nové podzimní kolekci najdete na cherokee.albert.cz.

Cherokee Global Brand je mezinárodní platforma, která spravuje rostoucí portfolio módních a lifestylových značek včetně Cherokee. Společnost provozuje licenční a franšízové smlouvy s předními maloobchodníky i výrobci ve více než 50 zemích světa.

Cherokee