Čerstvé zboží a nízké ceny

Všichni příchozí se mohou těšit na bohatou nabídku čerstvého ovoce a zeleniny, která bude navíc týden od otevření zlevněná o 30 %. Vybírat bude možné také z širokého sortimentu čerstvého pečiva. V supermarketu byl také vybudován zcela nový koncept obsluhového pultu s lahůdkami. Zákazníci jistě ocení rychlý výběr potravin díky přehledným cenovkám a jednoduchému označení země původu vlaječkou.

„Věříme, že si náš nový supermarket v Plzni brzy získá své pravidelné zákazníky, kteří se k nám budou rádi vracet. Stejně jako u jiných prodejen budeme také zde nabízet zboží od regionálních dodavatelů. Zákazníci určitě uvítají možnost zakoupit si pečivo z hořovické pekárny, Pekařství Kučera či Pernarec. A v Plzni samozřejmě nesmí chybět tradiční plzeňské pivo, “ říká Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení společnosti Ahold Czech Republic.

Pohodlné nakupování

Samotná prodejna v ulici Na Chmelnicích byla postavena s maximálním ohledem na životní prostředí. Dispozice supermarketu je navíc navržena tak, aby se zákazníci při nákupu cítili co nejlépe. K pohodlnějšímu nákupu mimo jiné přispěje šest standardních pokladen, které budou zákazníkům k dispozici, a infokoutek, kde zaměstnanci rádi pomohou s jakýmkoliv přáním či dotazem. Připraveny budou také praktické nákupní košíky, které lze nosit v ruce nebo vozit na kolečkách.

Parkoviště přímo před prodejnou nabídne 50 parkovacích míst s vyznačenými místy pro rodiny s dětmi a osoby se zdravotním omezením. Zákazníci, kteří jezdí na nákupy na kole, budou moci využít stojan na kola. Vyhrazena je také speciální zóna, ve které mohou umístit majitelé svého psa po dobu nákupu.

Supermarket bude otevřen každý den od 7 do 20 hodin.

Dárek při nákupu nad 200 Kč

V den otevření nové prodejny přivítají zákazníky hostesky, které jim pomohou s balením nákupů do nákupních tašek a také s orientací v prodejně. Při nákupu nad 200 Kč obdrží každý nakupující dárek, a to oblíbenou kuchařku Albert v kuchyni od jara až do zimy nebo speciální dárek pro děti. Pro zákazníky bude navíc připraveno malé občerstvení – pivo či nealkoholický nápoj dle výběru a párek za 20 Kč.

Blíží se Vánoce, a proto je v novém Albertu připravena i bohatá nabídka vánočního pečiva, čokoládových figurek, ale také tipů na dárky pro celou rodinu – hračky, knihy, kosmetické balíčky i elektronika.

Do nabídky nového Albertu jsou zařazeny i pravidelné promo akce, takže na prodejně nebudou chybět aktuální akční letáky. Ty jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek a každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí. Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika.

Získejte slevu na nádobí GreenPan

Až do 24. ledna 2014 mají všichni zákazníci možnost získat unikátní sadu kuchyňského nádobí belgické značky GreenPan™ za velmi výhodné ceny. Za každých 200 Kč nákupu dostanou zákazníci jeden bod. Body je možné získat i zakoupením tzv. partnerských produktů, jejichž nabídka se každý týden mění. Za 12 bodů nalepených na speciální sběratelské kartičce je možné získat až 70% slevu na nádobí GreenPan™. V nabídce jsou různé druhy hrnců a pánví, takže si každý může vybrat tvar i velikost podle toho, co mu při vaření nejvíce vyhovuje.