Nízké ceny a pohodlnější nákup

Na adrese Záhuní 340 se zákazníci mohou těšit na bohatou nabídku čerstvého ovoce a zeleniny, která bude navíc po čtyři týdny od otevření zlevněná o 30 %. Vybírat bude možné také z širokého sortimentu čerstvého pečiva a nově se objeví zcela nový koncept obsluhového pultu s lahůdkami. Ten nabídne lepší uspořádání uzenin, sýrů a lahůdek. Zákazníci jistě ocení rychlejší výběr potravin díky přehledným cenovkám a jednoduchému označení země původu vlaječkou.

V prodejně mohou zákazníci platit celkem u 6 pokladem, přičemž jedna z nich je součástí infokoutku, kde mohou být lidé s menšími nákupy rychleji odbaveni. Zákazníci, kteří jezdí na nákupy na kole, budou moci nově využít také stojan na kola. Supermarket bude otevřen každý den od 7 do 20 hodin, tedy stejně jako před rekonstrukcí.

„Naším přáním je připravit pro zákazníky místo k pohodlnému nákupu, prodejnu, do které se budou i se svými blízkými rádi vracet. Příjemné nakupování a denně čerstvé zboží pečlivě připravuje ve frenštátské prodejně téměř padesátka zaměstnanců,“ říká Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení společnosti Ahold.

Za nákup nad 300 Kč dárek

V den otevření zmodernizované prodejny přivítají zákazníky hostesky, které jim pomohou s balením nákupů do nákupních tašek a také s orientací v prodejně. Při nákupu nad 300 Kč obdrží každý nakupující dárek - Kuchařku Albert v kuchyni od jara až do zimy. Pro děti jsou připravené nafukovací balónky, takže i ty se mají na co těšit. A až do soboty 28. září budou moci všichni příchozí ochutnat kvalitní výrobky vlastní značky Albert Quality.

V prodejně nebudou chybět ani aktuální akční letáky. Ty jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek a každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí. Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika.