Pohodlný nákup za nízké cenyrebrand logo

Pro své zákazníky si hypermarket Albert v Liberci připravil řadu novinek. Jednou z nich je změna uspořádání vybraných úseků prodejny. Velkou proměnou prošel také úsek ovoce a zeleniny, který nyní připomíná skutečné tržiště. Zákazníci zde najdou nejen produkty vypěstované lokálními českými farmáři, ale také exotické plody. Ovoce a zelenina budou v den otevření k dostání s 50% slevou, od následujícího dne pak zákazníci pořídí sortiment ovoce a zeleniny levněji o 30% a to až do 17. února.

Oddělení pečiva denně nabídne vlastní čerstvé pekařské výrobky doplněné o oblíbené produkty z regionálního pekařství Jaroslav Schneider. Novinky najdou zákazníci i ve složení sortimentu prodejny. Ten bude rozšířen zejména o výrobky vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent a Albert Bio.

To nejlepší z obou značek

Cílem přestavby prodejen je především zachování toho nejlepšího z obou značek, tedy jak z prodejen INTERSPAR, tak z Alberta. Například úsek lahůdek a masa zůstává prakticky beze změny, sortiment kosmetiky a nepotravinového zboží kopíruje nabídku Alberta.

„Pohodlí a spokojenost zákazníků je pro nás vždy na prvním místě. Snažíme se tedy o co nejplynulejší přechod prodejny ze značky INTERSPAR pod značku Albert,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert.

O tom, že spojení toho nejlepšího z prodejen Albert a SPAR se vydařilo, svědčí i výsledky zákaznického výzkumu, realizovaného mezi zákazníky již předělaných prodejen, podle kterého:

• 98 % zákazníků vnímá nové oddělení ovoce a zeleniny jako místo, kde je sortiment vždy čerstvý,
  • 94 % zákazníků pozitivně hodnotí kvalitu masa,
  • 96 % zákazníků uznává, že v Albertu najde dostatek českých produktů,
  • a dokonce 100 % dotázaných zákazníků hodnotí zaměstnance Alberta jako vstřícné a nápomocné.

Hypermarket Albert v Liberci bude otevřen každý den od 7 do 22 hodin. Zákazníci zde také stále mohou uplatnit papírové poukazy na nákup v prodejnách INTERSPAR, a to do konce jejich platnosti. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány  do poštovních schránek. Každý se také může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí. Interiér a rozsah poskytovaných služeb přilehlé INTERSPAR Restaurace zůstávají i nadále v nezměněné podobě. Dochází pouze k jejímu přejmenování na Restaurace.

Slavnostní otevření prodejny

V den slavnostního otevření hypermarketu Albert v Budyšínské ulici budou zákazníkům k dispozici hostesky, které pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Všichni příchozí mohou od středy až do soboty 31. ledna ochutnat výrobky z oddělení masa, ovoce a zeleniny, pečiva a produkty vlastních značek Albert. Při nákupu nad 300 Kč navíc každý nakupující obdrží oblíbenou kuchařku Albert v kuchyni od jara do zimy.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz a rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko. Aktuální informace o přeměnách prodejen INTERSPAR na prodejny Albert v jednotlivých lokalitách jsou rovněž dostupné na webových stránkách http://www.albert.cz/spojeni.Infografika Spar - Albert