coffee_snack_to_go_logocoffee_snack_logoKavárny Tutto bene a Cafe Cappuccino To Go byly sjednoceny pod značku Coffee & Snack a Coffee & Snack To Go a jsou pod jednou střechou s hypermarkety Albert. V jejich denní nabídce zákazníci najdou kávové speciality, exkluzivní čaje, zapečené bagety či pizzu.

Kavárny Coffee & Snack se nyní staly příjemným místem s moderním vzhledem, vhodným jak pro odpočinek, tak pro schůzky. Ve všech platí každý den do 10 hodin snídaňová nabídka a po celý den je zde k dispozici i teplý pult s pečenými a smaženými masy a rybami.

Věříme, že jsme pro zákazníky připravili milé překvapení, které jim zpříjemní nakupování. Náš personál v šedých tričkách Albert nabídne nakupujícím širokou řadu zákusků, chlebíčků či salátů vlastní výroby, stejně jako kvalitní čaje a kávu do ruky na nákup nebo cestu domů. Zákazníci si mohou v rámci nákupu také objednat chlebíčky na rodinnou oslavu,“ říká Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodního řetězce Albert.

coffee_snack_ver1¨Úpravy kaváren, které probíhaly vždy až v nočních hodinách po uzavření kavárny, se realizovaly koncem ledna.

Coffee & Snack lze navštívit v Bílině, Brně, České Lípě, Litoměřicích, Mladé Boleslavi, Mostě, Novém Jičíně, Plzni, Praze, Prostějově, Starém Městě, Táboře a Znojmě.