Pohodlný nákup za výhodné ceny

Kromě své nové tváře představí supermarket Albert v České Lípě zákazníkům řadu novinek, jako je změna uspořádání vybraných úseků prodejny nebo sortimentu. Ten bude rozšířen o řady produktů vlastních značek, a to BASIC, Albert Quality, Albert Excellent, Albert Bio a maso a masné výrobky z řady Řeznický pult.

I nadále bude k dispozici široká nabídka čerstvého ovoce a zeleniny, které bude navíc od otevření k dostání se slevou 30 %. Zákazníci také jistě ocení dostupnost oblíbených výrobků od regionálních dodavatelů, například pečivo z Jizerských pekáren.

„Pohodlí a spokojenost zákazníků je pro nás vždy na prvním místě. Snažíme se tedy o co nejplynulejší přechod prodejny ze značky SPAR pod značku Albert,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert.“

Supermarket Albert v České Lípě v ulici Děčínská bude otevřen každý den od 7 do 20 hodin. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí. Zákazníci mohou také v této prodejně stále uplatnit papírové poukazy na nákup v prodejnách SPAR, a to do konce jejich platnosti.

Slavnostní otevření prodejny

V den otevření budou zákazníkům k dispozici hostesky, které pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Při nákupu nad 300 Kč navíc obdrží každý nakupující oblíbenou kuchařku Spolu u stolu jako dárek. Všichni příchozí budou moci rovněž ochutnat výrobky vlastní značky Albert Quality a BASIC, produkty z oddělení pečiva, masa, ovoce a zeleniny.

Šmoulové jsou zpátky

Šmoulové se vrátili do Alberta v ještě lepší formě než kdy dřív. Kromě spousty zábavy při sbírání postaviček nebo hraní her s sebou také přinesli tipy na zdravou a chutnou svačinku. Kampaň probíhá i v prodejně Albert v České Lípě a to až do 14. října. Šmoulí recepty a další informace ke kampani jsou k dispozici na stránkách www.albert.cz/smoulove.

Novinky z prodejen Albert najdete na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.