To nejlepší z obou značek

Kromě své nové tváře představí zákazníkům hypermarket Albert ve Znojmě řadu novinek, jako je změna uspořádání vybraných úseků prodejny. Velkou změnou prošel úsek oddělení ovoce a zeleniny, který je nyní uspořádán ve stylu skutečného tržiště. Zákazníci zde najdou nejen produkty vypěstované lokálními českými farmáři, ale také exotické plody. Ovoce a zelenina budou od otevření k dostání s 30% slevou. Oddělení pečiva denně nabízí vlastní čerstvé pekařské výrobky doplněné o oblíbené produkty od regionálního dodavatele Karlova pekárna.

Cílem přestavby prodejen je především zachování toho nejlepšího z obou značek, tedy jak z prodejen INTERSPAR, tak z Alberta. Například úsek lahůdek a masa zůstává prakticky beze změny, sortiment kosmetiky a nepotravinového zboží kopíruje nabídku Alberta. Novinky najdou zákazníci i ve složení sortimentu prodejny. Ten bude rozšířen zejména o výrobky vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent a Albert Bio.

„Pohodlí a spokojenost zákazníků je pro nás vždy na prvním místě. Snažíme se tedy o co nejplynulejší přechod prodejny ze značky INTERSPAR pod značku Albert s ohledem na to, aby bylo z obou značek zachováno to nejlepší,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert.

O tom, že spojení toho nejlepšího z Alberta a SPARU se vydařilo, svědčí i výsledky zákaznického výzkumu realizovaného mezi zákazníky první prodejny INTERSPAR v Plzni, podle kterého:

98 % zákazníků vnímá nové oddělení ovoce a zeleniny jako místo, kde je sortiment vždy čerstvý,

94 % zákazníků pozitivně hodnotí kvalitu masa,

96 % zákazníků uznává, že v Albertu najde dostatek českých produktů,

a dokonce 100 % dotázaných zákazníků hodnotí zaměstnance Alberta jako vstřícné
a nápomocné.

Hypermarket Albert v ulici Brněnská bude otevřen každý den od 7 do 22 hodin. Zákazníci zde navíc stále mohou uplatnit papírové poukazy na nákup v prodejnách INTERSPAR, a to do konce jejich platnosti. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se také může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí. Přilehlé gastro zařízení TUTTO BENE zůstává i nadále v provozu v nezměněné podobě.

Slavnostní otevření prodejny

V den slavnostního otevření hypermarketu Albert ve Znojmě budou zákazníkům k dispozici hostesky, které pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Všichni příchozí budou moci od středy až do soboty 24. ledna ochutnat výrobky z oddělení masa, ovoce a zeleniny, pečiva a vlastních značek Albert. Při nákupu nad 300 Kč navíc každý nakupující obdrží oblíbenou kuchařku Albert v kuchyni od jara do zimy.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz a rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteruwww.twitter.com/albertcesko.