Pohodlný nákup za nízké cenyrebrand logo

Nová tvář prodejny není jedinou změnou, která na zákazníky čeká. Hypermarket Albert v Litoměřicích představí řadu dalších novinek, jako je změna uspořádání vybraných úseků prodejny nebo sortimentu. Ten bude rozšířen zejména o výrobky vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent a Albert Bio. Oddělení pečiva denně nabídne vlastní čerstvé pekařské výrobky doplněné o oblíbené produkty od regionálních dodavatelů, mezi které patří například pekařství Inpeko.

Úsek ovoce a zeleniny je nyní nově uspořádán do podoby skutečného tržiště. Zákazníci zde najdou nejen produkty vypěstované lokálními českými farmáři, ale také exotické plody. Ovoce a zelenina budou v den otevření k dostání s 50% slevou, od následujícího dne pak zákazníci pořídí sortiment ovoce a zeleniny levněji o 30% a to až do 17. února.

„Pohodlí a spokojenost zákazníků je pro nás vždy na prvním místě. Snažíme se tedy

o co nejplynulejší přechod prodejny ze značky INTERSPAR pod značku Albert s ohledem na to, aby bylo z obou značek zachováno to nejlepší,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert.

To nejlepší z obou značek

Cílem přestavby prodejen je zachování toho nejlepšího z obou značek, tedy jak z prodejen INTERSPAR, tak z Alberta. Úsek lahůdek a masa tak například zůstává prakticky beze změny, sortiment kosmetiky a nepotravinového zboží kopíruje nabídku Alberta.

O tom, že spojení toho nejlepšího z Alberta a SPARu se vydařilo, svědčí i výsledky zákaznického výzkumu, realizovaného mezi zákazníky již přeměněných prodejen, podle kterého:

• 98 % zákazníků vnímá nové oddělení ovoce a zeleniny jako místo, kde je sortiment vždy čerstvý,
  • 94 % zákazníků pozitivně hodnotí kvalitu masa,
  • 96 % zákazníků uznává, že v Albertu najde dostatek českých produktů,
  • a dokonce 100 % dotázaných zákazníků hodnotí zaměstnance Alberta jako vstřícné a nápomocné.

Hypermarket Albert v ulici Želetická bude otevřen každý den od 7 do 22 hodin. Zákazníci zde stále mohou uplatnit papírové poukazy na nákup v prodejnách INTERSPAR, a to do konce jejich platnosti. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se také může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí. Přilehlé gastro zařízení TUTTO BENE zůstává i nadále v provozu v nezměněné podobě.

Slavnostní otevření prodejny

V den slavnostního otevření hypermarketu Albert v Litoměřicích budou zákazníkům k dispozici hostesky, které pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Při nákupu nad 300 Kč obdrží každý nakupující oblíbenou kuchařku Albert v kuchyni od jara do zimy. Všichni příchozí budou navíc moci od středy až do soboty 31. ledna ochutnat výrobky z oddělení masa, ovoce a zeleniny, pečiva a produkty vlastních značek Albert.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz a rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko. Aktuální informace o přeměnách prodejen INTERSPAR na prodejny Albert v jednotlivých lokalitách jsou rovněž dostupné na webových stránkách http://www.albert.cz/spojeni. Infografika Spar - Albert