To nejlepší z obou značekrebrand logo

Kromě své nové tváře představí zákazníkům hypermarket Albert v nákupním centru na Zličíně řadu novinek, jako je změna uspořádání vybraných úseků prodejny. Proměnil se například úsek ovoce a zeleniny, který je nyní uspořádán ve stylu skutečného tržiště. Zákazníci zde najdou produkty vypěstované lokálními českými farmáři, ale také exotické plody. Ovoce a zelenina budou od otevření k dostání s 30% slevou. Oddělení pečiva denně nabízí vlastní čerstvé pekařské výrobky doplněné o oblíbené produkty od regionálního dodavatele Kompek nebo Stanislavy Kortánové.

Novinky najdou zákazníci i ve složení sortimentu prodejny. Ten bude rozšířen zejména o výrobky vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent a Albert Bio.

Cílem přechodu ze značky INTERSPAR pod značku Albert je především zachování toho nejlepšího z obou. Například úsek lahůdek a masa zůstává prakticky beze změny, sortiment kosmetiky a nepotravinového zboží kopíruje nabídku Alberta.

„Pohodlí a spokojenost zákazníků je pro nás vždy na prvním místě. Snažíme se tedy

o co nejplynulejší přechod prodejny ze značky INTERSPAR pod značku Albert,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert.

O tom, že spojení toho nejlepšího z Alberta a SPARu se vydařilo, svědčí i výsledky zákaznického výzkumu, realizovaného mezi zákazníky již předělaných prodejen, podle kterého:

• 98 % zákazníků vnímá nové oddělení ovoce a zeleniny jako místo, kde je sortiment vždy čerstvý,
  • 94 % zákazníků pozitivně hodnotí kvalitu masa,
  • 96 % zákazníků uznává, že v Albertu najde dostatek českých produktů,
  • a dokonce 100 % dotázaných zákazníků hodnotí zaměstnance Alberta jako vstřícné a nápomocné.

Hypermarket Albert v pražském nákupním centru Metropole Zličín bude otevřen každý den od 7 do 22 hodin. Zákazníci zde navíc stále mohou uplatnit papírové poukazy na nákup v prodejnách INTERSPAR, a to do konce jejich platnosti. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se také může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Slavnostní otevření prodejny

V den slavnostního otevření hypermarketu Albert v nákupním centru Metropole Zličín budou zákazníkům k dispozici hostesky, které pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Všichni příchozí budou moci od středy až do soboty 31. ledna ochutnat výrobky z oddělení masa, ovoce a zeleniny, pečiva a vlastních značek Albert. Při nákupu nad 300 Kč navíc každý nakupující obdrží oblíbenou kuchařku Albert v kuchyni od jara do zimy jako dárek.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz a rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko. Aktuální informace o přeměnách prodejen INTERSPAR na prodejny Albert v jednotlivých lokalitách jsou rovněž dostupné na webových stránkách http://www.albert.cz/spojeni.

Infografika Spar - Albert