Čerstvé zboží za nízké ceny

Zákazníci určitě uvítají široký sortiment zboží, nízké ceny a vyšší komfort při nákupu, který jim vsetínská prodejna díky modernizaci může nyní nabídnout. Lákavá je především nabídka čerstvého pečiva z vlastní pekárny, které je po celý den pravidelně doplňováno. Hypermarket je také vybaven novými obsluhovými pulty s lahůdkami, čerstvým masem a rybami. Výběr oblíbených potravin je tak mnohem rychlejší a jednodušší.

„Díky rekonstrukci prodejny můžeme nabídnout nejen pohodlný nákup za nízké ceny, ale i rozšířit poskytované služby,“ říká Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „Ve zmodernizované prodejně ve Vsetíně je zajištěno nejen celodenní zásobování čerstvým pečivem z vlastní pekárny, ale i závoz od regionálních dodavatelů.“

Zákazníci se mohou těšit i na široký výběr čerstvého ovoce a zeleniny, který bude navíc po celý týden od otevření k dostání s 50% slevou. Vybrané druhy ovoce a zeleniny budou moci zákazníci zakoupit za polovinu ceny ještě během dalších tří týdnů.

Dárek při nákupu nad 300 Kč

Novotou zářící hypermarket ve Vsetíně nabídne svým zákazníkům v den otevření také zajímavý program a dárky. Při nákupu nad 300 Kč získá každý zákazník jako dárek oblíbenou kuchařku Spolu u stolu. Po celý den budou nakupujícím k dispozici asistentky, které jim pomohou s balením nákupu do igelitových tašek.

V prostorách prodejny budou také přítomné hostesky, které ochotně pomohou zákazníkům s orientací v novém prostředí prodejny a dětem budou rozdávat balonky. Až do soboty

12. července budou moci zákazníci ochutnat produkty vlastní značky BASIC, grilovací sortiment rovněž vlastní značky Řeznický pult. Připravena je také nabídka sýrů.

Kávomaty pomáhají i ve Vsetíně

V prostorách prodejny je umístěn automat na kávu a čaj v kelímku. Zakoupením nápoje navíc podpoří zákazníci dobrou věc. Výtěžek z prodeje jde na konto Nadačního fondu Albert a peníze jsou určeny na podporu regionálních aktivit v neziskovém sektoru.

„Jsme velmi rádi za možnost spolupracovat s Nadačním fondem Albert v rámci programu Kávomaty pomáhají. Finanční prostředky, které se podaří získat prostřednictvím kávomatu v hypermarketu Albert ve Vsetíně využijeme především na zajištění prázdninových pobytů a volnočasových aktivit pro chlapce v našem dětském domově. Finance nám umožní zajistit jim takové aktivity, ve kterých se všestranně rozvíjí jejich osobnost, prohlubují se jejich dovednosti a nadání. Tyto aktivity jsou pro chlapce motivační, baví je a zároveň jim jsou užitečné pro jejich  budoucí samostatný život,“ říká Mgr. Jiří Vodák, ředitel Dětského domova se školou, Základní školy a Školní jídelny, Bystřice pod Hostýnem.

Prázdniny v jednom kole

Ve vsetínské prodejně také dále pokračuje velké letní dobrodružství s názvem „Prázdniny v jednom kole“. Na prodejně je možné zakoupit stejnojmennou knihu, která přináší 18 kapitol plných tipů na aktivity doma, v přírodě či na cestách. Až do 5. srpna navíc každý získá za své nákupy samolepky rozličných tvarů, barev a vůní, které si bude moci do této knihy nalepit, a tím si ještě více zpestřit své prázdninové dobrodružství. Za každých utracených 200 Kč je možné získat 4 samolepky, přičemž kompletní sada jich obsahuje 120.

Ve vybraných balíčcích se samolepkami naleznou zákazníci překvapení v podobě rodinné vstupenky do jedné ze 14 českých zoo nebo na některou z 33 neobjevených památek, které letos představil Národní památkový ústav. V balíčcích je ukryto celkem 5 000 vstupenek, které je možné využít až do 30. srpna.

Maximální ohled na životní prostředí

Všechny nově vzniklé či remodelované prodejny Albert jsou koncipovány tak, aby v maximální možné míře šetřily životní prostředí. Také v  hypermarketu Albert ve Vsetíně jsou použity moderní technologie vyznačující se vysokou energetickou efektivitou.

Nové systémy pro osvětlení, vytápění a provoz prodejny umožňují výrazné úspory ve spotřebě elektrické energie ve srovnání s dříve otevřenými prodejnami. Chladicí a mrazící skříně jsou uzavřeny skleněnými dveřmi, které nejen šetří energii, ale také pomáhají udržovat prvotřídní kvalitu vystaveného zboží.

V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz nebo sledovat novinky na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.