Pohodlnější nákup, nízké ceny

Zákazníci jistě uvítají komfort při nákupu a nízké ceny, který jim díky nové prodejní koncepci hypermarket Albert může nabídnout. „Víme, že v dnešní době je pro naše zákazníky cena velmi důležitá, a proto jsme rádi, že jim můžeme nabídnout cenově atraktivní nákupy a díky remodelacím také moderní místo k nákupu. Důraz klademe také na to, aby naše prodejny co nejméně zatěžovaly životní prostředí a šetřily energii. Veškeré chladící technologie jsou nízkohlučné a splňují požadované hygienické limity,““ říká k rekonstrukci Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení společnosti Ahold.

Pro pohodlnější nákup budou připraveny nové nákupní vozíky. Na pokladnách jsou nově instalovány scannery se zabudovanými váhami pro zvážení ovoce a zeleniny až při placení. Platit bude možné u 8 standardních pokladen včetně té, která je součástí infokoutku a zákazníci ji mohou využívat při platbách menších nákupů. Otevírací doba zůstane i po rekonstrukci stejná, hypermarket bude mít otevřeno každý den od 7 do 22 hodin.

Ochutnávka i dárky pro zákazníky

Novotou zářící hypermarket ve Žďáru nad Sázavou nabídne svým zákazníkům nejen možnost pohodlnějšího nákupu, ale i zajímavý program a dárky. V den otevření získá každý při nákupu nad 700 Kč kuchařku Albert v kuchyni od jara do zimy. Po celý den budou nakupujícím k dispozici asistenti. Ti pomohou s balením nákupu do plastových tašek, které zákazníci dostanou zdarma. První zákazník navíc získá dárek v podobě poukázky na další nákup. Až do 21. září budou moci všichni příchozí využít ochutnávky produktů vlastní značky Albert Quality a až do 24. září 50% slevy na veškeré ovoce a zeleninu. Po celý týden budou agenti také k dispozici na pomoc zákazníkům při parkování na parkovišti.

Děti budou mít určitě radost z nafukovacích balónků, které jim po celý den budou hostesky rozdávat.

Ve zrekonstruovaném Albertu budou k dispozici také letáky s akčními cenami produktů. Ty jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek a každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách a přispět tak k ochraně životního prostředí.
Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika.

Široká nabídka každý den

Zákazníci dnes preferují především čerstvé potraviny a pravidelné nákupy. Proto se mohou ve zrekonstruovaném hypermarketu Albert těšit na ovoce a zeleninu na tržišti, které tvoří srdce celé prodejny, nebo na pečivo z vlastní pekárny, které bude doplňováno po celý den.

Ohled na životní prostředí

Všechny nově vzniklé či remodelované prodejny Albert jsou koncipovány tak, aby v maximální možné míře šetřily životní prostředí. Také v hypermarketu Albert ve Žďáru nad Sázavou jsou použity moderní technologie využívané pro osvětlení, vytápění a provoz prodejny umožňující výrazné úspory ve spotřebě elektrické energie ve srovnání s dříve otevřenými prodejnami, a to až o 25 %. Chladicí a mrazicí skříně jsou uzavřeny skleněnými dveřmi, které nejen šetří energii, ale také pomáhají udržovat prvotřídní kvalitu vystaveného zboží.

Podpora Nadačního fondu Albert přímo na prodejně

V prostorách prodejny je umístěn automat na kávu a čaj v kelímku. Zakoupením nápoje navíc podpoří zákazníci dobrou věc. Výtěžek z prodeje půjde na konto Nadačního fondu Albert a peníze budou určeny na podporu regionálních aktivit v neziskovém sektoru.