Výhodné ceny a produkty od regionálních dodavatelů

Hypermarket Albert v Ústí nad Labem může díky rozsáhlé rekonstrukci nabídnout rozšířený sortiment produktů za nízké ceny. Zajímavý je především různorodý sortiment pečiva z vlastní pekárny, které zaměstnanci po celý den pravidelně doplňují. Kromě vlastní výroby zákazníci určitě ocení dobře známé výrobky od regionálního pekaře Inpeko. Pečivo doplňuje široký výběr čerstvého ovoce a zeleniny, který bude navíc po celý týden od otevření k dostání s 50% slevou. Vybrané druhy ovoce a zeleniny budou moci zákazníci zakoupit za polovinu ceny ještě během dalších tří týdnů.

„Je pro nás důležité, aby se naši zákazníci cítili při nákupu příjemně. Proto se snažíme vytvořit takové prostředí, kam se budou rádi vracet. Věříme, že všichni příchozí uvítají, jak širokou nabídku zboží za nízké ceny, tak i přehledné uspořádání prodejny,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert.

Za nákupy kuchařka Spolu u stolu

V den slavnostního otevření čekají na zákazníky speciální akce. Při nákupu nad 300 Kč získá každý zákazník jako dárek kuchařku Spolu u stolu a pro prvních 1 000 zákazníků je připravena čokoláda vlastní značky BASIC. V prostorách prodejny budou k dispozici hostesky, které ochotně pomohou zákazníkům s orientací v novém prostředí prodejny. Navíc jim pomohou se skládáním nákupu do tašek a dětem budou rozdávat balonky. Až do neděle 24. srpna budou moci zákazníci ochutnat produkty vlastních značek Albert Quality, BASIC a Řeznický pult.

Připravte se na nový školní rok

Blíží se konec prázdnin a s ním začátek školního roku. Proto je také v ústeckém hypermarketu Albert připravena bohatá nabídka školních pomůcek pro děti i teenagery. V širokém sortimentu najdou zákazníci vše potřebné pro úspěšný start v novém školním roce. K dostání jsou praktické svačinové boxy a lahve na pití, sešity, desky, kufříky, školní batohy, přezůvky a řada dalších věcí, bez kterých se žádný školák neobejde. Až do 26. srpna je navíc možné zakoupit vybrané školní potřeby za zvýhodněné ceny.

Podpora Nadačního fondu Albert přímo na prodejně

V prostorách prodejny je umístěn automat na kávu a čaj v kelímku, které si mohou zákazníci zakoupit a přispět tak na dobrou věc. Celý výtěžek z prodeje jde na konto Nadačního fondu Albert a je určen na podporu regionálních aktivit v neziskovém sektoru, jako je například činnost Nízkoprahového klubu Orion.

„Chtěli bychom moc poděkovat Nadačnímu fondu Albert za finanční podporu našeho Nízkoprahového klubu Orion v rámci programu Kávomaty pomáhají. Díky finančním prostředkům, které se podaří získat prostřednictvím kávomatu v hypermarketu Albert v Ústí nad Labem se můžeme více zaměřit na rizikové chování dětí a mládeže formou specifických vzdělávacích programů, volnočasových a zájmových aktivit," uvádí Mgr. Aneta Götzingerová, vedoucí Nízkoprahového klubu Orion / YMCA v Ústí nad Labem.

Úspora energie díky modernizaci

Všechny nově vzniklé či remodelované prodejny Albert jsou koncipovány tak, aby v maximální možné míře šetřily životní prostředí. Také v ústeckém hypermarketu Albert jsou využívány moderní technologie pro osvětlení, vytápění a provoz prodejny, které ve srovnání s dříve otevřenými prodejnami umožňují výrazné úspory ve spotřebě elektrické energie. Chladicí a mrazicí skříně jsou uzavřeny skleněnými dveřmi, které nejenže šetří energii, ale také pomáhají udržovat prvotřídní kvalitu vystaveného zboží.

Na prodejně jsou k dispozici letáky s akčními cenami, které jsou také distribuovány do poštovních schránek a každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz a rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.