Pohodlný nákup a nízké ceny

Zákazníci preferují především čerstvé potraviny, a proto jistě uvítají široký sortiment ovoce a zeleniny, který bude navíc celý týden od otevření k dostání s 50% slevou. Lákavá je také nabídka čerstvého pečiva z vlastní pekárny, které je po celý den pravidelně doplňováno. Díky nové prodejní koncepci se zákazníci mohou těšit nejen na nízké ceny, ale i na větší pohodlí při nákupu. Obsluhovaní pulty s čerstvým masem a lahůdkami se navíc mohou nově pochlubit vylepšeným uspořádáním sortimentu, což zákazníkům usnadní výběr oblíbených potravin. K dispozici je také parkoviště pro zákazníky a stojany na kola. Vyhrazena je také speciální zóna pro majitele psů, ve které mohou umístit svého domácího mazlíčka po dobu nákupu.

„Ve zmodernizované prodejně v Rakovníku je zajištěno nejen celodenní zásobování čerstvým pečivem z vlastní pekárny. Spolupracujeme také s regionálními dodavateli, například s rakovnickým pivovarem Bakalář,“ říká Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení společnosti Ahold. „ Naším cílem je připravit pro zákazníky takové místo k nákupu, ve kterém se budou cítit pohodlně. O to se v rakovnické prodejně snaží téměř sedmdesát zaměstnanců .“

Dárek při nákupu nad 600 Kč

V den otevření jsou pro zákazníky připraveny zajímavé akce. Při nákupu nad 600 Kč získá každý nakupující kuchařku Albert v kuchyni od jara do zimy. Po celý den budou asistenti pomáhat s balením nákupu do igelitových tašek, které zákazníci dostanou zdarma, a děti určitě potěší nafukovací balónky, které jim budou hostesky po celý den rozdávat.

Hypermarket bude mít otevřeno každý den od 7 do 22 hodin stejně jako před rekonstrukcí.

Ochutnávky a akční ceny

Všichni příchozí mohou až do soboty 2. listopadu ochutnat produkty vlastní značky Albert Quality. Až do úterý 5. listopadu budou moci zákazníci využít kromě akčních slev uvedených v letáku i 50% slevy na celý sortiment ovoce a zeleniny. Letáky s akčními cenami jsou k dispozici na prodejně, dále budou distribuovány do poštovních schránek a každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Získejte slevu na nádobí GreenPan

Až do 24. ledna 2014 mají všichni zákazníci možnost získat unikátní sadu kuchyňského nádobí belgické značky GreenPan™ za velmi výhodné ceny. Za každých 200 Kč nákupu dostanou zákazníci jeden bod. Body je možné získat i zakoupením tzv. partnerských produktů, jejichž nabídka se každý týden mění. Za 12 bodů nalepených na speciální sběratelské kartičce je možné získat až 70% slevu na nádobí GreenPan™. V nabídce jsou různé druhy hrnců a pánví, takže si každý může vybrat tvar i velikost podle toho, co mu při vaření nejvíce vyhovuje.

Maximální ohled na životní prostředí

Všechny nově vzniklé či remodelované prodejny Albert jsou koncipovány tak, aby v maximální možné míře šetřily životní prostředí. Také v hypermarketu Albert v Rakovníku jsou použity moderní technologie využívané pro osvětlení, vytápění a provoz prodejny umožňující výrazné úspory ve spotřebě elektrické energie ve srovnání s dříve otevřenými prodejnami, a to až o 25 %. Chladicí a mrazící skříně jsou uzavřeny skleněnými dveřmi, které nejen šetří energii, ale také pomáhají udržovat prvotřídní kvalitu vystaveného zboží.

Podpora Nadačního fondu Albert přímo na prodejně

V prostorách prodejny je umístěn automat na kávu a čaj v kelímku. Zakoupením nápoje navíc podpoří zákazníci dobrou věc. Výtěžek z prodeje půjde na konto Nadačního fondu Albert a peníze budou použity na podporu regionálních aktivit v neziskovém sektoru.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz a rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika.