Čerstvé zboží za nízké ceny

Zákazníci určitě uvítají široký sortiment zboží, nízké ceny a vyšší komfort při nákupu, který jim brněnská prodejna díky modernizaci může nyní nabídnout. Lákavá je nabídka čerstvého pečiva z vlastní pekárny, které je po celý den pravidelně doplňováno. Hypermarket je také vybaven novými obsluhovými pulty s lahůdkami, čerstvým masem, rybami a plody moře. Výběr oblíbených potravin je tak mnohem rychlejší a jednodušší.

I oddělení ovoce a zeleniny prošlo v rámci rekonstrukce velkou změnou. Nový koncept klade důraz na tu nejlepší nabídku sezónních produktů. Sektor je pro zákazníky přehledný a logicky uspořádaný. Nejdříve je osloví akční nabídky, následované již zmíněnými tipy na sezónní produkty. Naším cílem je pomáhat zákazníkům s výběrem zboží, ale také seznámit je s netradičními/exotickými druhy. Nově jsme pro zákazníky připravili také inspiraci na zpracování surovin v podobně receptů, které budou pravidelně obměňovány. Zákazníci budou také informováni o tom, jaké výrobky pochází z české produkce.

Vybrané druhy ovoce a zeleniny budou moci navíc zakoupit od 12. do 18. února za polovinu ceny.

Pravidelně bude obměňována také nabídka sezónního zboží nepotravinového charakteru.

„Snažíme se vytvořit pro naše zákazníky takové místo k nákupu, kam se budou rádi vracet. Na rekonstrukci jsme spolupracovali s téměř třemi desítkami českých dodavatelů, řada pracovníků je navíc přímo z moravského regionu,“ říká Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení společnosti Ahold Czech Republic. „V nově zrekonstruovaném hypermarketu pečlivě připravuje každý den čerstvé zboží více než stovka zaměstnanců. K dispozici máme vlastní pekárnu, ale zajišťujeme také závoz od lokálních dodavatelů, spolupracujeme například s Rašnerovou pekárnou Vyškov, Původní bílovickou pekárnou či Karlovou pekárnou Tišnov,“ dodává Michal Pavelka.

Podpořte Dětský domov Dagmar v Brně

Přímo v prostorách prodejny je umístěn automat na kávu a čaj v kelímku. Zakoupením nápoje mohou zákazníci podpořit Dětský domov Dagmar v Brně v rámci programu Nadačního fondu Albert Kávomaty pomáhají.

„Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s Nadačním fondem Albert v rámci projektu Kávomaty pomáhají. Finanční prostředky, které se podaří získat prostřednictvím kávomatu v hypermarketu Albert v Brně, využijeme především na zajištění volnočasových aktivit pro děti a mládež z našeho dětského domova. Naším cílem není děti pouze materiálně zabezpečit, ale soustavně pracovat na rozvoji jejich osobnosti a zdraví tak, aby se po opuštění našeho zařízení byly schopny stát platnými členy společnosti,“ říká Mgr. Daniel Kusý, ředitel Dětského domova Dagmar v Brně.

Čokoláda nové vlastní značky BASIC jako dárek

U příležitosti slavnostního otevření hypermarketu jsou připraveny také speciální akce. Prvních tisíc zákazníků dostane čokoládu BASIC jako dárek a do
18. února získá každý zákazník při nákupu nad 500 Kč kuchařku. K dispozici budou také připraveny ochutnávky včetně produktů vlastní značky Řeznický pult. Po celý den budou asistenti pomáhat s balením nákupů do igelitových tašek. Děti určitě potěší nafukovací balónky, které jim budou hostesky po celý den rozdávat

Maximální ohled na životní prostředí

Všechny nově vzniklé či remodelované prodejny Albert jsou koncipovány tak, aby v maximální možné míře šetřily životní prostředí. Také v hypermarketu Albert v Brně – Modřice jsou použity moderní technologie vyznačující se vysokou energetickou efektivitou. Nové systémy pro osvětlení, vytápění a provoz prodejny umožňují výrazné úspory ve spotřebě elektrické energie ve srovnání s dříve otevřenými prodejnami. Chladicí a mrazící skříně jsou nově uzavřeny skleněnými dveřmi, které nejen šetří energii, ale také pomáhají udržovat prvotřídní kvalitu vystaveného zboží. Díky modernizaci technologií se v této prodejně podaří dosáhnout z celkové spotřeby až 25% úspory energií oproti původnímu provozu.

Hypermarket Albert v Brně – Modřice je otevřen každý den od 7 do 22 hodin. Pro zákazníky je k dispozici parkoviště s dostatečným počtem parkovacích míst. Na prodejně jsou k dispozici letáky s akčními cenami, které jsou také distribuovány do poštovních schránek a každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz a rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika.