Veškeré úpravy prodejny jsou naplánovány na maximálně krátký čas, datum otevření bude oznámeno po kolaudaci prodejny. „S remodelací prodejny budeme velmi rychle hotovi. Zákazníci si ani nevšimnou, že jsme zavřeli, hned budeme zpět,“ komentuje plány společnosti Ahold Igor Suchánek, Format Project Director a dodává: „Čerpací stanice a stan se zahradním vybavením zůstanou standardně v provozu.“

V těchto dnech až do neděle 22.5. je v prostorách hypermarketu postavena kabinka Vox Populi. Zde mohou zákazníci vyjádřit na kameru, jaké změny by v hypermarketu uvítali, svá přání, stížnosti, potřeby, vše, co chtějí sdělit zástupcům hypermarketu Albert. Tyto informace budou inspirací pro rekonstrukci a další provoz prodejny.

Soutěž pro všechny zákazníky

Vedle možnosti vyjádřit se k rekonstrukci budou mít nejen zákazníci hypermarketu Albert Svitavy příležitost zapojit se do soutěže. Po dobu úprav hypermarketu Albert mohou všichni zájemci sbírat účtenky z obchodů, kde nakoupili ve dnech rekonstrukce a ty poté odevzdat do velkého slosování. V rámci slavnostního vyhodnocení soutěže při znovuotevření prodejny bude vylosováno 60 zákazníků, kteří při předložení účtenek ze supermarketu Albert obdrží finanční kompenzaci ve výši pětinásobku jejich hodnoty, v případě nákupu v konkurenčních obchodech obdrží zákazník hodnotu účtenky.

Další podrobnosti o slosování velké soutěže běžící po dobu modernizace hypermarketu Albert Svitavy a znovuotevření prodejny budou zveřejněny po kolaudaci, a to na webu