Jako na skutečném tržišti

Při rekonstrukci byly využity prvky nového formátu supermarketů, které zahrnují vhodné osvětlení, práci s přírodními materiály a barvami, přehlednější uspořádání sortimentu, jasnější komunikaci. Pro pohodlnější nákup mohou zákazníci využít nákupní košíky na kolečkách, expresní pokladny pro rychlejší odbavení nebo wifi připojení, které je na ploše prodejny k dispozici zdarma. Všechny tyto atributy společně vytváří ještě příjemnější prostředí k nakupování.

Domažlický Albert také upustil od vstupních turniketů. Díky tomu se zákazníci ocitnou přímo v úseku ovoce a zeleniny, připomínající skutečné tržiště, které nabízí široký výběr exotických plodů, ale také produkty od českých farmářů, jako např. jahody, jejichž sezóna je nyní v plném proudu. „V letošním roce náš pečlivě proškolený personál začal se sběrem jahod již v první polovině května. Zdejší podmínky jsou pro pěstování jahod ideální, protože díky rozdílným teplotám získávají sladší chuť. Naopak jsou více náchylné k manipulaci, proto se snažíme, aby je měl zákazník k dispozici již 24 hodin po sklizni,“ říká Martin Louda, ředitel společnosti Berry servis s. r. o., která dodává jahody také do obchodního řetězce Albert. Ty navíc pořídíte, stejně jako ostatní produkty z oddělení ovoce a zeleniny, s 30% slevou ode dne otevření až do 7. července.

Na oddělení ovoce a zeleniny plynule navazuje sortiment masa, drůbeže a další produkty potřebné pro vaření. Proměnou prošel také úsek lahůdek, který je obsluhovaný. Do domažlické prodejny je denně nabízeno čerstvé a křupavé pečivo od regionálních dodavatelů, např. z Pekáren a cukráren Klatovy. Zákazníci jistě uvítají rozšířenou nabídku kosmetického zboží.

Albert věří svým dodavatelům a kvalitě výrobků, které prodává

Novinkou, se kterou se setkají i zákazníci domažlického Alberta, je 100% garance kvality vztahující se na všechny potraviny, kosmetiku, drogerii, hygienu, hygienické papírové produkty, péči o zuby a dokonce i krmivo pro zvířata. Garance není reklamací. V praxi funguje tak, že zákazník může vrátit zboží, s jehož kvalitou není spokojený. „Stejně jako naši zákazníci i my trváme na kvalitě produktů, které jsou v naší nabídce. Proto jim nabízíme možnost vrácení peněz v případě, že se zbožím nebudou spokojeni,“ vysvětluje Dagmar Krausová, tisková mluvčí obchodního řetězce Albert, v čem 100% garance kvality spočívá.

Domažlický supermarket bude otevřen každý den od 7 do 20 hodin. V den otevření získá každý příchozí za nákup nad 300 Kč oblíbenou kuchařku Albert jako dárek a rovněž může ochutnat novinky ze sortimentu, kterými jsou pomazánky v bio kvalitě určené pro vegetariány a vegany. Rozpozná je podle zeleného loga Albert Veggie. I na této prodejně probíhá sběratelská kampaň na kvalitní kuchyňské nože Sambonet. Mezi nimi je např. sada dvou steakových nožů ideálních pro krájení steaků při grilovací hostině. Více informací o kampani najdete na webových stránkách www.albert.cz.

Další novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.