Pohodlný nákup a široký sortiment

Supermarkety Albert v Praze ve Lhotce, Letňanech a Říčanech u Prahy přináší zákazníkům kromě své nové tváře řadu novinek. Tou nejviditelnější je rozšíření prodejní plochy v oddělení pečiva, ovoce a zeleniny. Široká nabídka čerstvého ovoce a zeleniny bude navíc od otevření k dostání se slevou 30 %. Zákazníci také jistě ocení dostupnost svých oblíbených výrobků z regionální pekárny MIMO Bohemia. Současně jsou pro ně nově připraveny řady produktů vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent, Albert Bio a maso a masné výrobky z řady Řeznický pult.

„Pohodlí a spokojenost zákazníků je pro nás vždy na prvním místě, proto se všichni naši zaměstnanci snaží o plynulý přechod prodejny ze značky SPAR pod značku Albert,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „O výhodném nákupu se zákazníci mohou přesvědčit díky srovnání totožného obsahu nákupních košíků prodejen SPAR a Albert,“ dodává Michal Pavelka.

Supermarkety si i pod značkou Albert zachovají stejnou otevírací dobu, a to od 7:00 do 21:00 hodin. Ve všech prodejnách nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí. Zákazníci navíc stále mohou v nově proměněných prodejnách uplatnit papírové poukazy na nákup v prodejnách SPAR, a to do konce jejich platnosti.

Slavnostní otevření prodejen

V den otevření všech tří prodejen budou zákazníkům k dispozici hostesky, které pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Při nákupu nad 300 Kč obdrží každý nakupující oblíbenou kuchařku Spolu u stolu. Všichni příchozí budou moci rovněž ochutnat výrobky vlastní značky Albert Quality a BASIC, produkty z oddělení pečiva, masa, ovoce a zeleniny.

Šmoulové jsou zpátky

Šmoulové se vrátili plní síly a energie, aby školákům zpříjemnili návrat do školních lavic. Kromě spousty zábavy při sbírání postaviček nebo hraní her s sebou přinášejí tipy na zdravou a chutnou svačinku. Vyšmoulená kampaň probíhá také v prodejnách Albert v Praze ve Lhotce a Letňanech a supermarketu Albert v Říčanech, a to až do 7. října.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.