To nejlepší z obou značekrebrand logo

Na zákazníky hypermarketu Albert v brněnské ulici Ve Vaňkovce čeká řada novinek, jako je změna uspořádání vybraných úseků prodejny nebo sortimentu. Ten bude rozšířen zejména o výrobky vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent a Albert Bio. Oddělení pečiva denně nabízí vlastní čerstvé pekařské výrobky doplněné o oblíbené produkty od regionálních dodavatelů, jako je například Karlova pekárna, Pekařství Balabán nebo Původní bílovická pekárna.

Velkou proměnou prošel úsek ovoce a zeleniny, který je nyní uspořádán ve stylu skutečného tržiště. Zákazníci zde najdou produkty vypěstované nejen lokálními farmáři, ale také exotické plody. Ovoce a zelenina budou v den otevření k dostání s 30% slevou a to až do 3. března.

Cílem přestavby prodejen je především zachování toho nejlepšího z obou značek, tedy jak z prodejen INTERSPAR, tak z Alberta. Například úsek lahůdek a masa zůstává prakticky beze změny, sortiment kosmetiky a nepotravinového zboží kopíruje nabídku Alberta.

„Pohodlí a spokojenost zákazníků je pro nás vždy na prvním místě. Snažíme se tedy o co nejplynulejší přechod prodejny ze značky INTERSPAR pod značku Albert,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „Proces přestavby trvá pouhé dva dny, kdy je prodejna uzavřena“, dodává Michal Pavelka.

O tom, že spojení toho nejlepšího z Alberta a SPARU se vydařilo, svědčí i výsledky zákaznického výzkumu, realizovaného mezi zákazníky již předělaných prodejen, podle kterého:

94 % zákazníků pozitivně hodnotí kvalitu masa,

96 % zákazníků uznává, že v Albertu najde dostatek českých produktů,

98 % zákazníků vnímá nové oddělení ovoce a zeleniny jako místo, kde je sortiment vždy čerstvý,

a dokonce 100 % dotázaných zákazníků hodnotí zaměstnance Alberta jako vstřícné
a nápomocné.

Slavnostní otevření prodejny

V den slavnostního otevření hypermarketu Albert v brněnském obchodním centru Galerie Vaňkovka budou zákazníkům k dispozici hostesky, které pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Všichni příchozí budou moci od středy až do soboty 14. února ochutnat výrobky z oddělení masa, ovoce a zeleniny, pečiva a produkty vlastních značek Albert. Při nákupu nad 300 Kč navíc každý nakupující obdrží oblíbenou kuchařku Albert v kuchyni od jara do zimy jako dárek.

Hypermarket Albert bude otevřen každý den od 7 do 22 hodin. Zákazníci zde stále mohou uplatnit papírové poukazy na nákup v prodejnách INTERSPAR, a to do konce jejich platnosti. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se také může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Infografika Spar - Albert