Úspora ceny i energie

Na své zákazníky čeká široká nabídka čerstvého ovoce, zeleniny, pečiva a dalších potravinových i nepotravinových produktů. Nebudou chybět ani akční nabídky tohoto zboží. Současně se zákazníci mohou těšit na příjemnější nákupní prostředí. V prodejně byly nově instalovány moderní chladicí a mrazicí boxy se systémem uzavíratelných dvířek. Jejich využití přispívá až k 25% úspoře energie, a tudíž k větší ochraně životního prostředí. Doplněno bylo také dochlazování prodejny, což ocení zákazníci zejména v horkém letním období.

„V rámci provozu našich supermarketů se snažíme co nejvíce přispět k tomu, aby se naši zákazníci cítili při nákupu příjemně a odcházeli spokojení,“ říká k remodelaci Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení společnosti Ahold. „Navíc se také soustředíme na to, aby naše prodejny co nejméně zatěžovaly životní prostředí. Veškeré chladící technologie v remodelovaném supermarketu v Brně, ať už jsou využité k chlazení prodejny nebo pro chlazení potravin, jsou nízkohlučné a splnily požadované hygienické limity,“ doplňuje Michal Pavelka.

Vylepšení prodejny i okolního prostředí

Společně s rekonstrukcí supermarketu probíhala i úprava okolního prostředí, do které investovala městská část Brno – Královo Pole. Díky tomu bude místo celkově působit přívětivějším dojmem než dosud. Renovace okolí bude probíhat až do 25. října.

V den otevření supermarketu Albert bude pro zákazníky připravena ochutnávka produktů vlastní značky Albert Quality. Přítomny budou také hostesky, které nakupujícím pomohou se lépe zorientovat v nové prodejně. Nejmenším zákazníkům zpestří nakupování nafukovací balónky, takže i ti si přijdou na své.

Ve zrekonstruovaném Albertu budou k dispozici také letáky s akčními cenami produktů. Ty jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek a každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách a přispět tak k ochraně životního prostředí.
Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika.

Albert bude mít otevřeno každý den od 7 do 21 hodin.

Šmoulové za body i jako dárek k nákupu

Šmoulí mánie pokračuje a šmoulové jsou připravení odměnit své zákazníky i v supermarketu v Brně v Kosmově ulici. Za každý nákup nad 300 Kč obdrží nakupující v den otevření zrenovované prodejny figurku šmouly, který se dá pomalovat akvarelovými barvami.

Zákazníci mají také možnost až do 24. září získat plyšové postavičky modrých skřítků. Za každých utracených 200 Kč dostanou jeden bod, přičemž za sedm bodů je možné získat šmoulího plyšáka.