Nakupujte pohodlně za nízké ceny

Zákazníci určitě uvítají široký sortiment zboží, nízké ceny a vyšší komfort při nákupu, který jim šumperská prodejna díky modernizaci může nyní nabídnout. Lákavá je nabídka čerstvého pečiva z vlastní pekárny, které je až do pozdních odpoledních hodin pravidelně doplňováno. Hypermarket je také vybaven obsluhovými pulty s čerstvým masem, lahůdkami, sýry a salámy, které se mohou nově pochlubit vylepšeným uspořádáním sortimentu. Výběr oblíbených potravin je tak mnohem rychlejší a jednodušší.

Zákazníci se mohou těšit i na široký výběr čerstvého ovoce a zeleniny, který bude navíc po celý týden od otevření k dostání s 50% slevou. Vybrané druhy ovoce a zeleniny budou moci zákazníci zakoupit za polovinu ceny ještě během dalších tří týdnů.

„Naším cílem je vytvořit pro zákazníky takové místo k nákupu, kde se budou cítit pohodlně a kam se budou rádi vracet. V nově zrekonstruovaném hypermarketu v Šumperku pečlivě připravuje téměř 150 zaměstnanců každý den čerstvé zboží. K dispozici máme vlastní pekárnu, ale naši nabídku pečiva doplňujeme také o produkty místní vyhlášené Pekárny pod poštou. Spolupracujeme i s dalšími regionálními dodavateli. Zákazníci tak u nás mohou nakoupit například vyhlášené Otické kysané zelí či hanušovické pivo Holba,“ říká Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení společnosti Ahold.

Ochutnávky a dárek při nákupu nad 600 Kč

U příležitosti slavnostního otevření prodejny jsou připraveny speciální akce. Při nákupu nad 600 Kč získá každý zákazník kuchařku Albert v kuchyni od jara až do zimy. Po celý den budou asistenti pomáhat s balením nákupů do igelitových tašek. Děti určitě potěší nafukovací balónky, které jim budou hostesky po celý den rozdávat, a cukrová vata, kterou od 10 do 18 hodin dostanou zdarma. Až do soboty 9. listopadu budou moci všichni příchozí ochutnat produkty vlastní značky Albert Quality.

Otevírací doba hypermarketu se ani po rekonstrukci nemění, Albert bude otevřen každý den od 7 do 22 hodin. Na prodejně jsou k dispozici letáky s akčními cenami, které jsou také distribuovány do poštovních schránek a každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí. V případě jakýchkoliv dotazů jsou k dispozici zaměstnanci na infokoutku, který se nově nachází na místě, které je pro zákazníky lépe přístupné.

Získejte slevu na nádobí GreenPan

Až do 24. ledna 2014 mají všichni zákazníci možnost získat unikátní sadu kuchyňského nádobí belgické značky GreenPan™ za velmi výhodné ceny. Za každých 200 Kč nákupu dostanou zákazníci jeden bod. Body je možné získat i zakoupením tzv. partnerských produktů, jejichž nabídka se každý týden mění. Za 12 bodů nalepených na speciální sběratelské kartičce je možné získat až 70% slevu na nádobí GreenPan™. V nabídce jsou různé druhy hrnců a pánví, takže si každý může vybrat tvar i velikost podle toho, co mu při vaření nejvíce vyhovuje.

Maximální ohled na životní prostředí

Všechny nově vzniklé či remodelované prodejny Albert jsou koncipovány tak, aby v maximální možné míře šetřily životní prostředí. Také v šumperském hypermarketu Albert jsou použity moderní technologie vyznačující se vysokou energetickou efektivitou. Nové systémy pro osvětlení, vytápění a provoz prodejny umožňují výrazné úspory ve spotřebě elektrické energie ve srovnání s dříve otevřenými prodejnami. Chladicí a mrazící skříně jsou v Albertu v Šumperku nově uzavřeny skleněnými dveřmi, které nejen šetří energii, ale také pomáhají udržovat prvotřídní kvalitu vystaveného zboží.

Podpora Nadačního fondu Albert přímo na prodejně

V prostorách prodejny je umístěn automat na kávu a čaj v kelímku. Zakoupením nápoje navíc podpoří zákazníci dobrou věc. Výtěžek z prodeje půjde na konto Nadačního fondu Albert a peníze budou použity na podporu Dětského domova Jeseník - Lázně.