Kvalitní produkty za dobré ceny

Na první pohled zákazníky zaujme nová přehlednější prezentace zboží, jasná cenová komunikace, využití přírodních materiálů a barev a celkový moderní design prodejny. Pro pohodlný nákup jsou k dispozici košíky na kolečkách i expresní pokladny pro rychlé odbavení. Na prodejní ploše lze také využít wi-fi připojení zdarma.

Obchodní řetězec Albert i po rekonstrukci intenzivně pokračuje ve spolupráci s regionálními dodavateli. Jejich produkty se vyznačují kvalitou, čerstvostí a tradičními recepturami. Zákazníci je najdou především v úseku čerstvých potravin, jako je ovoce a zelenina, maso a masné výrobky, mléčné produkty, uzeniny nebo pečivo. Např. pekařství Stanislavy Kortánové, které každý den vozí do zdejšího Alberta čerstvé pečivo, si zakládá na poctivosti. „V naší pekárně dbáme především na ruční výrobu. Pečeme podle původních receptur z domácí produkce. Velmi nás těší, že jsme za naši práci v minulém roce získali ocenění Regionální potravina,“ říká Stanislava Kortánová, majitelka pekařství z Malé Hraštice.

Albert si stojí za kvalitou svých produktů a nově přichází se 100% garancí kvality. Zákazníci dostanou peníze zpět, pokud nebudou spokojeni s jejich kvalitou. Albert, jehož cílem je stát se místem, kde lidé vždy najdou ty nejlepší potraviny ve svém okolí za dobrou cenu, tak chce přesvědčit i ty nejnáročnější zákazníky o kvalitě svých produktů. Stejně jako naši zákazníci i my trváme na kvalitě produktů, které jsou v naší nabídce. Proto nabízíme možnost vrácení peněz v případě, že se zbožím nebudou spokojeni,“ říká Dagmar Krausová, tisková mluvčí obchodního řetězce Albert.

Příjemné a přátelské prostředí k nákupu umocňuje i otevřený vstup na prodejní plochu prodejny bez turniketů a také greeter, který se proaktivně podílí na plynulém provozu prodejny. Téměř tři desítky zaměstnanců jsou připraveni zákazníkům poradit a doporučit vhodný produkt.

Slavnostní otevření, speciální akce a ochutnávky

V den slavnostního otevření čekají na zákazníky speciální akce, např. dárek v podobě oblíbené kuchařky Albert za nákup nad 300 Kč, ochutnávky bio pomazánek vlastních značek Albert Veggie nebo 30% sleva na veškerý sortiment ovoce a zeleniny, která potrvá až do 6. července. I na této prodejně probíhá sběratelská akce na exkluzivní nože značky Sambonet, které se vyznačují kvalitou a mimořádným řemeslným zpracováním. Vzhledem k právě probíhající grilovací sezóně Albert doporučuje sadu dvou steakových nožů z této řady.

Supermarket Albert u stanice metra Luka v Praze je otevřen každý den od 7 do 21 hodin. Více informací o sběratelské kampani Sambonet, 100% garanci kvality i o spolupráci s regionálními dodavateli najdete na webových stránkách www.albert.cz.

Další novinky z prodejen Albert jsou k dispozici také na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.