Perfektní pohoštění bez práce

S jarem, rostoucími teplotami a prodlužujícími se dny přichází období venkovních oslav, posezení a večírků, k nimž neodmyslitelně patří dobré jídlo a pití. Výroba zákusků, chlebíčků a jednohubek však znamená časovou náročnost v podobě nákupu velkého množství potřebných surovin a samotné přípravy celého občerstvení. Navíc ne všechny přísady se podaří spotřebovat, zatímco jiné zmizí během okamžiku. Pro zjednodušení organizace pohoštění nabízí nyní obchodní řetězec Albert službu Albert party servis. Díky této službě si budete moci objednat dostatečné množství oblíbených kombinací chutí a k nim bez problému dokoupit třeba jen několik kousků takzvaně na zkoušku.

„Prostřednictvím služby party servis chceme našim zákazníkům vyjít vstříc, ušetřit jejich čas a usnadnit přípravu jakékoli oslavy,“ říká Vítězslav Soukup, který má ve společnosti Ahold na starosti gastronomii, a doplňuje: „Jednoduchost objednávky potěší všechny hostitele a široká nabídka produktů uspokojí i ty největší gurmety. Party servis umožňuje větší rozmanitost pokrmů, které může hostitel na akci nabídnout, aniž by se pohoštění zásadně promítlo do ceny.”

Nabídka na www.albertpartyservis.cz

• Chlebíčky
  • Dorty, mini zákusky, mini dezerty
  • Obložené mísy
  • Mini croissanty
  • Chlazené nealkoholické nápoje
  • Fresh džusy
  • Víno, pivo
  • A další sortiment

Albert party servis navazuje na oblíbenou službu SPARty servis. Nová rozšířená nabídka přináší zákazníkům ideální příležitost, jak ušetřit čas i peníze při přípravě jakékoli oslavy nebo posezení s přáteli. Vybírat mohou ze sladkých i slaných pochutin, ale také nápojů. Výhodou služby Albert party servis je především její časová nenáročnost. Pohoštění si můžete objednat on-line z pohodlí  domova minimálně 24 hodin předem (sladký sortiment 72 hodin předem) a po telefonické výzvě si ho stačí vyzvednout ve vybraném obchodě Albert.

Více informací naleznete na stránce www.albertpartyservis.cz.